onsdag 24 juni 2015

Äntligen....

... det tog lite tid innan mina pioner, vita och svagt rosa slog ut men när de väl gjorde det så var de definitivt värda att vänta på, så skira och otroligt vackra, ren  njutning för själen att betrakta dem.Det blev fem knoppar i år, och nu kan vi se hur de trivs i vår lilla täppa, min vackra ros ligger inte heller långt efter med mörkt röda knoppar. 


I går tisdag var det dags för sommarens första parkorientering i Malmös parker, hela familjen drog i väg, jag och maken fick nöja oss med att gå medan sönerna spran och dottern hakade på oss. Det var jagkt grabbarna emellan och lillebror var inte långt efter storebror. vi njöt av en vacker runda i en av Malmös mest aktiva parker, överallt var det vuxna ungdomar och barn som var ute och rörde på sig och det var härligt att se även om sommaren lyser med sin frånvaro. I dag var det åtminstone 13 grader ute att jämföra med gårdagens 12 grader.


Här hemma har vi en snart nio månader gammal kattunge, och han är världens sötaste, otroligt snäll, tillgiven och lekfull. varje natt så kommer han och lägger sig hos mig och sover gott hela natten. 


Snart är det semesterdags, drygt en vecka kvar innan det är dags att stänga postfack och lämna nycklar för välbehövlig ledighet innan hösten drar igång med allt vad den innebär. Fem veckors ledigt ska bli så härligt att bara få vara även om jag tycker om mitt jobb så behöver man vara ledig ibland också. Sen så lämnar väl vädret en de övrigt att önska, sol och bad känns inte aktuellt just nu när det bara är runt 12-13 grader ute, snålblåst och regn, men väder är till för att förändras.
Hoppas att du som läser får njuta av lite sommar i ditt hörn av världen.

2 kommentarer:

 1. Visst är pioner helt ljuvliga. Dina är så fina, älskar färgen.
  Kul med parkorientering, och att så många var med.
  Vädret, say no more...
  Semestern förstår jag så väl att du längtar efter!! Underbart!!
  Vad mysigt och sött med en kattunge, aww...
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Jag hoppas att ni njuter av det vackra sommarvädret? Tänk, till slut kom det. Som vi har längtat. Ikväll åt vi middag i trädgården och det var helt ljuvligt. Lycka. :)

  Så fina bilder på era pioner och pioner är sannerligen en glädje att ha i sin trädgård. Så fina. Och vad mysigt med en dag i parken. Att bara vara. Och er söte katt... så mycket kärlek. :)

  Härligt med efterlängtad och välförtjänt semester som väntar runt hörnet. Njut av sköna sommarveckor tillsammans med nära och kära och ha det riktigt gott. Krama om din härliga familj från oss och ta hand om dig kära Nettan.♥

  Kram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin