torsdag 2 juli 2015

Mitt Malmö, Tjejträff och Efterlängtad SemesterI måndags stadsvandring tillsammans med en kollega genom i princip hela Malmö, från stationen och tillbaka till jobbet ute på Heleneholm, vi hann träffa många fina ungdomar ute på sommarpraktik och möttes av leenden och skratt, så fint att veta att de har det så bra. 


På måndagskvällen sorgsamt farväl, barnens gamla förskola där så fin vänskap grundlades ska nu jämnas med marken pga mögel i hela fastigheten, vi var bara tvungna att åka dit och ta farväl.

Två fnissiga tjejer som båda har hunnit med så mycket i sina liv! Men ändå finns vänskapen som bär.Tisdagskväll, efterlängtad tjejträff, vi är tre stycken från mitt gamla jobb som träffas regelbundet, snackar bort några timmar och i tisdags  kväll njöt vi av den första riktiga sommarkvällen hemma på mitt trädäck, ljuvligt. Tack för den fina buketten tjejer.Så kom den då, sista arbetsdagen som inledde min semester. Ljuvligt att bara få vara, att sitta i solstolen, med en bra bok, lyssna på fåglar och höra barnen leka på avstånd, höra hur de njuter av att ha sommarlov tillsammans med sina kompisar. 


4 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart Nettan! Du beskriver semesterkänslan så bra <3
  Sommarlov, glass, lek, skratt, ingen tid att passa, cykla, mera glass, bada...bästa!!

  Så trist att skolan behövde rivas på grund av mögel, samtidigt bra att det tar det på allvar så att barn o vuxna inte vistas i en ohälsosam miljö. Tänker på det ibland, att jag inte känner mig helt säker på att amrisarna har samma "koll" eller rättare sagt, prioriterar rätt.

  Njut av ledigheten min vän! Här är det varmt...dax för en ice tea, i skuggen ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är trist att deras gamla förskola ska rivas men det blir bra eftersom mögel är skadligt för alla att leva i. Men vi har ett härligt sommarlov bara i dag när vi tog en härlig roadtrip med barnen och gjorde strandhugg på Österlen! Ljuvligt! Hoppas att du kan njuta av ditt Ice tea i skuggan här hoppas vi att åskan kommer och rensar luften ordentligt!

   Kram
   Nettan

   Radera
 2. ps. Det var jag, Charmigt-sa-Charlie-lotta ;)

  SvaraRadera
 3. Så många fina stunder Nettan och så många fina bilder. Vandra genom ett sommarvackert Malmö, säga farväl till en förskola som gett er så många fina minnen och härliga skratt tillsammans med fina vänner. Livet är gott Nettan. :) Jag hoppas att ni njuter av sköna lediga dagar och har det riktigt gott tillsammans. Ta hand om dig vännen.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin