lördag 23 mars 2013

Underbara lördag

Ledig lördag, och söndag, jag börjar vänja mig vid att vara ledig på helgerna och tillbringa helger och kvällar tillsammans med familjen och det är så annorlunda jämfört med vår vardag. En positiv sak med detta är att jag fått styr på sömnen och mitt morgonpigga jag har återvänt. Jag vaknar tidigt på lediga dagar och kan verkligen ta vara på morgonen och ljuset ute. I dag lördag strålar solen från klar himmel och jag gillart.


Jag börjar lördagen med massor av te i min favoritmugg, radion spelar i bakgrunden, barnen har ätit frukost och kollar tv så det är lugnt och skönt i köket. Vi har tagit som vana att ha långfrukost på lördagarna, ägg, juice och goda pålägg. Hela familjen njuter. Njuter gör jag också av den vackra tulpanbuketten, att solen skiner och att vi får ha en härlig dag tillsammans. Dottern har haft en kompis här som sovit över och det har varit tjejfnitter hela morgonen. Samtidigt har jag ägnat mig åt att fixa naglarna, använt favoritparfymen eftersom mannen och jag ska på dejt medan barnen är på kalas i eftermiddag. 
I veckan som gick kom barnen hem med egentillverkade smörknivar, så stolta de var över sin prestation, och det är kul att de får göra ordentliga saker. 


Och vi är stolta över dem, men speciellt över Williams bedrift att trotsa sin rädsla för djupt vatten och han har äntligen nått målet och kan simma minst 100 meter, en enorm bedrift för en kille som avskyr djupt vatten och där det här med att simma har suttit långt inne!

Vill avsluta med att tipsa om en bra film, förmodligen är vi sena på det men i går tittade vi på Extremly Loud and Incredibly Close, en historia om glädje, sorg, förlust och gripande människoöden. Rollprestattionerna är suveräna och att Max von Sydow imponerar i sin roll. Förmodligen är ni många som redan sett den men till er som inte har gjort det, se den!


1 kommentar:

  1. Mycket inspiration och härligheter: William som simmat 100 meter, morgonljus, smörknivar, ledigt med familjen, filmtips, dejt med maken ;)

    Ha fortsatt fin helg Nettan!!

    KRAM

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin