söndag 4 mars 2012

Tröttnat på sjukstugan!



Två veckor i sängläge/viloläge först pga influensan och efteråt följt av komplikationen akut luftrörskatarr.
I går tröttnade jag på sjuklivet och trotsade tröttheten och åkte till sol och hav för en välbehövlig dos D-vitamin tillsammans med fina svägerskan med man! Att möta häst och ryttare längs med strandkanten piggade upp vår dag.


Se svanar simma i vågornas dyningar tillsammans med sina årsgamla ungar, se vågorna sudda ut det vi skriver i sanden, hoppa från bryggan och bara njuta av solen gjorde underverk för min slitna kropp och själ. Givetvis var en av våra juveler tvungna att testa om det gick att bada, det gick dock raskt att konstatera att det var kallt i vattnet!




I dag Söndag laddar jag batterierna för fullt för på måndag är det dags för efterlängtad vardag igen, med planeringar, möten, spelningar och andra spännande vardagsäventyr och nu stänger vi sjukstugan för ett bra tag framöver, bakterier och virus göre sig icke besvär med att närma sig vårt hus!

1 kommentar:

  1. Å hoppas det vänder nu! Det har varit en tuff period för er. Många har varit sjuka och fått det ena och det andra den här vintern. Besvärligt och jobbigt när det blir långdraget.

    Er dag igår ser underbar ut! Vilken bra dos D-vitamin med hav och sol.

    Önskar fortsatt god bättring Nettan!

    Kramar

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin