söndag 11 mars 2012

En helt vanlig helg







Underbart skönt väder utomhus, Wille stack till kompis och vi andra åkte ut till bokskogen för en promenad! Härligt om några veckor kommer de kala träden vara klädda i späd grönska.

Väl hemma fortsatte vi med lite allmänt pyssel, bakade goda kanelbullar och gjorde upptäckten att vår ugn gräddar väldigt ojämt!


I helgen har vi även fixat med en gammal trasig tavelbelysning och fått den att fungera perfekt igen över denna vackra tavla. 



Vi har också hunnit med att lyssna på liten dotter som övar så vackert! En gång i veckan går hon på sina lektioner, spelar, tränar på hur det ska låta och det är så kul att följa med på hennes tvärflöjtsresa, än så länge har hon böjt munstycke för att underlätta inlärningen och för att växa i det raka munstycke som gäller sen!


Hur har ni andra haft det denna härliga vårhelg? Vi har verkligen njutit av våra två lediga dagar och ser verkligen fram emot nästa helg, vi har kopplat av och umgåtts, testat vår snabbhet och kunskap, ska göra en mall och visa vid senare tillfälle! (Alla bilder i inlägget är mina egna denna gång!)

Ha en skön vecka! 

1 kommentar:

  1. Vad fint Nettan. Underbart med musik och följa er dotters tvärflöjtsresa som du skriver.

    Bokskog och hembakade kanelbullar - finns det något bättre? Jag tror inte det.

    Kramar till dig!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin