söndag 18 mars 2012

En helg i bilder





Har varit flitig med kameran denna helgen och fotograferat många ögonblicksbilder. Dottern och jag började lördagen med en promenad till bageriet, sen fortsatte vi att pyssla hemma, flätade håret i olika frisyrer och testade nya varianter för framtida bruk.




Katten var helt snurrig i går, och visst det är mars,  men ändå så här stirrig brukar hon inte vara. Ut genom den ena dörren och in genom den andra. Släpper vi inte in henne så tar det två sekunder och sen sitter hon och har panik utanför närmsta fönster, som tur är skriker hon inte i varje fall. Ännu mer tur är hon verkar veta vilka fönster hon ska sätta sig utanför, knaskatt men en väldigt söt sådan!


 

På kvällen bjöd mannen på hemlagad pizza, vi skulle egentligen träffat goda vänner men det blev inställt då deras underbara skatt var lite krasslig så vi får boka ny träff... trist men så blir det ibland. det blev film i stället och mys med barnen, inte heller fel en ledig lördag...




I dag söndag startade jag dagen rätt så tidigt eftersom jag har en del på schemat, en hemtenta som ska bli klar till veckans utbildning, om barn och ungas hälsa, och hur man kan förebygga ohälsa, spännande och mycket tankar så här i kölvattnet på Rädda Barnens rapport om barnfattigdom, (se gårdagens inlägg för vidare läsning). Men jag började dagen med att bjuda familjen på hembakade frukostbullar,  mannen ordnade färskpressad apelsinjuice av våra tråkiga apelsiner, en riktig vitaminkick! Så nu rullar vår söndag vidare, imorgon blir det jobb och sen vidare till Skövde några dagar denna vecka för att plugga tillsammans med ett gäng roliga tjejer!

Ha en skön söndag!

4 kommentarer:

  1. Vilket fullmatat inlägg med sköna bilder, inspiration och (nästan) dofter också! Å vad härligt. Det känns vårigt, mysigt och så fix för veckan - en bra helg och söndag med andra ord!

    Önskar dig en fin vecka Nettan!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken fin helg ni fick. Trots att det inte blev som det var tänkt!
    Ha det gott!
    Kram 3 tanter.

    SvaraRadera
  3. Har varit inne och läst i kapp några inlägg=) Waow så fint du har fixat Linneas hår! Kram till hela familjen!

    SvaraRadera
  4. Hej Nettan!

    Vilket underbart inlägg med en härlig sammanfattning av er fina helg. Ljuvliga ögonblicksbilder. För det är ju precis så där härlig vardagen är (eller helgen som i detta fall). Det är i det lilla och enkla som livet blir stort och värdefullt. Tillsammans med dem vi älskar.:)

    Jag hoppas att denna helg är lika fin den? Ta hand om er!

    Stor kram till dig

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin