lördag 10 mars 2012

Lördagsfeeling


Tack för alla  krya på hälsningar under perioden med influensa, vi dras fortfarande med lite komplikationer, dottern har envis hosta, jag har ett skadat revben, lite trötta, matta och tufsiga kom vi ut från den vidrigaste influensan på länge.

Med veckan i backspegeln har det ändå gått bra att jobba, fina kollegor har underlättat vardagens spring. Barnen har haft en bra andra vecka i skolan och har orkat med sina aktiviteter, det har spelats tvärflöjt, antagningsprov till musikhögskola har genomförts och bearbetats. Vi har pratat mannen och jag, om stort och smått, så med andra ord börjar vi komma i kapp med vardagen igen, härligt! Helgen bjuder på lite bakning (längesedan nu), plock och pyssel, melodifestival och vila innan nästa vecka drar igång igen!

Nu till lite annat:


Bild hämtad någonstans på internet och lagd i min inspirationsmapp för länge sedan!

Jag har haft en längtan tillbaka till vårt gamla hus och vårt stora kök, någon mer gång i livet ska jag ha ett stort kök, jag tycker om ytor att röra mig på, vårt nuvarande kök är ett vanligt normalstort kök, men efter att ha vant sig vid ett stort kök är det svårt att samsas om mindre ytor, men allt går! Bilden ovan är en inspirationsbild på hur jag skulle vilja ha det någon gång i livet... Hur ser ditt drömkök ut? Vad är viktigt?


Ha en fortsatt skön helg!


2 kommentarer:

 1. Netta, vad skönt att det går mot rätt håll. Det låter besvärligt dock med hostan och ditt skadade revben. Hoppas det ordnar sig så du mår bättre snart. Förstår att ni känner er matta och tufsiga. Ta det fortsatt lugnt!

  Jag tycker bilden du visar är jättefin. Underbart kök. Vill gärna ha ytor att röra mig på. Kök är husets hjärta och jag har hellre ett större kök och t ex mindre sovrum.

  Roligt att du skrivit här igen. Tänker på dig!

  Kramar
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag vill också ha ett STORT kök där man kan umgås och laga mat tillsammans och det ska alltid finnas någon liten yta över. Tänk när man har gäster och alla hjälps åt med matlagning och dukning....storleken på köket är nog det viktigaste i hela huset eller lägenheten. I min kommande lägenhet blir det INTE något stort kök - men efter att ha bott med LÅG köksinredning i sex år så välkomnar jag standardhöjd! Plus att lägenheten är sprillans ny!!! Wiiiii....

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin