lördag 31 mars 2012

Mars månad...


... är ju snart slut, och vad innebär mars för mig då?





Jo ljus, ljuset vänder åter och dagarna blir längre och längre, djuren får fnatt och fåglarna kvittrar tidigt på morgonen. Mars är också den månad då livet vände för dottern den där gången alldeles i början, när allt började gå på rätt håll igen. Mars innebär också att det går mot våren, att det vankas ledigt från skolor i och med påsken, och det innebär också att dagarna rullar snabbt mot sommaren.
Mars betyder också att det är dags att se över garderober, vilka kläder som ska passas vidare till andra, det innebär inköp av vårskor, av de där magiska skorna att ha sen i slutet på april och precis som Madicken på Junibacken tjata till sig att få ha de där våriga skorna trots att isvindar blåser och tjälen knappt lämnat marken.

Mars innebär också högskoleprov, ansökningar till skolor, ansökningsprov. Det innebär också vårkonsert, i år den sista på LEL då vi har en kille som nu medverkat i tre år så i år kändes det extra vemodigt... men det blir nya utmaningar till hösten och tiden går ju framåt och inte bakåt...




I morgon är det första april, kanske luras vi, kanske luras ni... vi får väl se? Vad betyder mars för dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin