söndag 23 januari 2011

Långt mellan uppdateringarna

Tyvärr blir det så ibland, frivilligt eller offrivilligt, har inte haft orken och tiden att fixa, trixa med bilder och ha orken att skriva massa fina ord och tankar.

Just nu är jag fullkomligt dränerad på energi och det känns verkligen som om jag går på reserverna, tuff vecka på jobb, sex pass, med bara en dags ledighet sätter sina spår på både fritid och framför allt familjen så när jag kommit hem från jobb har jag prioriterat familjen och hemmet. Tvättkorgen som var tom efter min ledighet fylldes raskt när vardagen drog i gång och nu denna vecka har jag inte hunnit med allt som jag velat göra så det blir nog bättre nu när jag går in i min andra vecka på dagskift, då kanske jag är mer i fas.

Imorgon är jag i varje fall ledig, och då tar jag en tur till min fina vän i Höganäs och så får vi se vad vi hittar på, det blir säkert en promenad längs med havet och det blir skönt. Sen väntar styrelsemöte i morgon kväll och det blir nog givande!
Trevlig vecka fyra!

1 kommentar:

 1. Hej Nettan!

  Precis så där är livet emellanåt. Det känns som allt bara rullar på och man hinner inte med allt man skulle vilja eller så finns varken lust eller ork till att göra vissa saker. Jag tror att vi all ahar det så då och då.

  Då är det nog viktigt att dra i handbromsen och samla kraft och energi hos dem och det som ger en de sakerna.

  Att blogga ska vara roligt, inte kännas kravfyllt och ge en ångest och dåligt samvete. Skriv du när du har tid och lust.

  Jag hoppas att du hade en härlig dag tillsammans med din vän. Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin