lördag 8 januari 2011

Melodikryss & Kungliga tvillingar

Töväder ute, barnen far runt i pyjamas, en mugg te och melodikrysset (jag vet tantvarning, men det finns en historia bakom), telefonen ligger redo och jag har skickat det första messet till pappa i Värmland. Jag vet också att ute på Söderslätt sitter svägerskan och hennes man redo med penna och kryss och i nordvästra Skåne sitter svärmor och svärfar redo. Det som började som en rolig grej för några år sedan har blivit en ledig lördagstradition, oftast så hjälps vi åt, messen trillar in när kära pappa fastnat och vice versa. Men oftast reder vi ut krysset, barnen hjälper till när det är barnvisor och vi är lyckligt lottade med en musikintresserad tonåring,  som suckar och himlar med ögonen och tycker kan ni inte detta mamma & pappa (och precis som när en annan var i den åldern tycker att vi föräldrar är supertöntiga) när det spelas Rihanna i en av dagens frågor. Men det som jag själv tyckte var urfånigt för inte så många år sedan är ändå en trevlig lördagsvana! I bland kan tom jag gnistra till och komma på lösningar innan mannen som är expert på äldre schlager och gamla stenkakor gör det!


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vi tycker också att det är häftigt att det i vårt grannland Danmark har fötts tvillingar, en pojke och en flicka, grattis och tillykke till det danska kronprinsparet, säger vi som redan är lyckligt lottade med just den tvillingkombinationen. Att få tvillingar är omtumlande och inget blir sig likt. Att få ett barn är en gåva och att få två fina barn på samma gång är en otrolig glädje även om det är tufft ibland när de är små så har de en otrolig glädje av varandra och är oftast varandras bästa vänner!

Våra tvillingar fyller snart 7 år och det känns som igår som jag var höggravid och väntade otåligt på att det skulle bli dags. Tänk när de var alldeles nya känns så nära men ändå har sju år gått fort. Tur att jag får min dos av bebisgos på jobb och definitivt är botad från att börja om på nytt.
1 kommentar:

  1. Heej! Jag kan rekommendera filmen, tyckte den var bra! Såg att du har en blogg om träning/sundare leverne- du är jätteduktig! Ska börja följa den också, behöver det för min motivation! Ha en skön söndag!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin