söndag 15 augusti 2010

Vädergudarna måste ha blivit galna?

Jag har varit med om en regnig sommar som denna för några år sedan men de två senaste dygnen har varit extrema. > 80 mm på två dygn i vår regnmätare, luften är fuktig och enligt min åsikt kvav. Vi får väl se vad för väder denna söndag erbjuder!

I går var vi på grillfest med alla ungdomarna från Sydafrika samt våra härliga ungdomar. Kim saknades eftersom han vandrar vidare i Jämtlandsfjällen (han verkar dock ha det rätt så gott uppe bland fjälltopparna. han skickar fantastiska bilder till oss så det lär nog bli bilder från den resan också pappa). Så går dagen gick i skämten och skrattets tecken, det är verkligen underbart att se dessa ungdomar korsa så många gränser och ha så kul! Vi vuxna satt mest för oss själva och snackade och vi var nog hemma vid midnatt. Då var det två små tvillingar som somnade snabbt i sina sängar innan de ens hunnit med att lägga huvudet på kudden. Våra gäster var också rätt trötta och de fick verkligen en möjlighet att sova. Just nu befinner de sig på entré i Malmö och roar sig.
I kväll har vi planerat att göra grillspett och bjuda killarna på hembakad blåbärspaj. Tror att de har uppskattat att vara här hemma hos oss de dagar som de varit här.

Först blir det dock storstäd i badrum och i barnens rum. Vilket känns skönt när vardagen väntar runt hörnet. Projektet med mina listor fortsätter att utvecklas och ger familjen en tydligare struktur i en stressig vardag! Skönt!
Och i morgon väntar så skolstarten för våra små, tror de kommer vara två spända barn som i morgon äter frukost. Tror också att de kommer ha något svårt att sova i kväll men förhoppningsvis blir allt bara bra!

Med önskan om en skön vecka!

2 kommentarer:

 1. Hoppas att det har gått bra för tvillingarna i dag! Våra barn börjar verkligen bli stora. Minns när jag satt i soffan hemma hos T och hade lilla Linnea på min mage, då var hon inte stor!

  SvaraRadera
 2. Märker att jag inte varit här på ett tag!
  Vi har inte haft så många ösregnsdagar men mycket fuktig luft. Det märker målarna som håller på att måla vårt hus...
  Det blir ju också så klibbigt.

  Kram!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin