lördag 21 augusti 2010

Segt

Minst sagt vad gäller uppdateringar. Jag får väl börja med att summera veckan som gått!

Måndag: Skolstart för tvillingarna bus. Många fjärilar i flickans mage, enstaka elefant i gossens. Men skolstarten gick över förväntan, redan på tisdagen gjorde vi en ny liten bekantskap! Kul.
Vi vinkade också hej då till våra charmiga besökare Stefan och Jonathan från Kapstaden, Sydafrika eftersom det var dags för dem att gå ombord och flyga hem efter drygt tio dagar i Sverige. Lärorika dagar både för dem och oss.

Tisdag: Ännu en skoldag för de små, lek här hemma och mer ordning och reda för min del! Jag njöt av mina sista lediga dagar!

Onsdag: Sista lediga dagen innan jobbstart, barnen i skola och på fritids. Vi får hem vår efterlängtade fjällvandrare som har haft fantastiska dagar i Jämtlandsfjällen, Sylarna. Han har redan bestämt sig för ett Da Capo nästa år. Vi passade på att förnya hans garderob och jag blev imponerad av att han för en gångs skull inte behövde en hel eftermiddag för att hitta det han ville ha! Bravo!Torsdag: Jobbstart efter många lediga dagar. Nu rullar vardagen i gång för hela familjen igen! Det var fantastiskt roligt att få komma tillbaka till jobbet! Lyckades schemalägga mig så att jag givetvis jobbade när det var det första föräldramötet för barnen på skolan!

Fredag: Maken slutade sitt sommarjobb och får samtidigt reda på att han är välkommen att jobba x-tra när han vill. Jag jobbade och barnen har haft en fantastisk första skolvecka. Efter jobb passade vi på att titta på filmen: Allt för min syster oerhört gripande om hur en syster skapas för att rädda livet på sin storasyster och hur det påverkar familjen! Kan verkligen rekommenderas

Lördag: Jobbdag och kalasdag. Tvillingar på födelsedagskalas hos kompis från dagis. Store killen på spelhelg med LUO och gräsmattan bör klippas! För någon i familjen blir de en tur till Malmöfestivalen!

I morgon söndag väntar en ledig dag, lite småförberedelser inför veckan, en tur till Malmöfestivalen för att lyssna på Kazaw som ska spela, och sen lugn och ro hemmavid. På måndagen börjar vardagen för mannen igen och det känns verkligen som att när vardagen rullar igång så kommer höstveckorna att rulla på precis som de brukar!

Hoppas alla har ett härligt veckoslut!


1 kommentar:

  1. Nu är ekorrhjulet i full gång! Samma här och jag är så tacksam för att jag har ett ekorrhjul med min fina familj=)

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin