tisdag 27 oktober 2015

Min längtans tid

Jag älskar hösten och dess färger, att komma ut i skogen i alla dessa vackra färgskiftningar är som balsam för kropp och själ. Man ser ivriga små ekorrar som samlar mat och igelkotten som förbereder för att gå i ide kommer fortfarande och hälsar på om kvällarna.


I fredags kväll var det kulturnatt hemma i byn, och båda barnen var engagerade. Linnéa har valt att inte spela i någon orkester detta året men har ändå varit med i en del moment på kulturskolan och deltog i ett sambatåg genom byn som inledde kulturnatten. Wille spelade afrikanskt och det är alltid lika kul att se hur de utvecklas.


Hemma har det varit lite pyssel i trädgården, fixat nya växter till krukorna och påbörjat årets julkortspyssel. Tycker det är kul att fixa lite med sådana saker så här när vi snart är inne i november.


Lovvecka för barnen, igår hängde de med mig på jobb och resten av veckan ska de bara njuta av att vara lediga!

För min del blir det lite jobb blandat med lite ledighet. Vi ska gå på spökvandring på Kulturen i Lund tillsammans med vänner och deras barn, det ska karvas pumpa och jag ska njuta av tidiga frostiga promenader. 

1 kommentar:

 1. Visst är hösten som balsam för själen. Håller verkligen med om det. Underbar är den.
  OCH vilket trevligt lov. Hoppas spökvandringen blir snäll, men det blir den säkert. Min dotter var på en förra fredagen som var GRYM tydligen, haha. Skrämde slag på hennes manliga sällskap :-)
  SÅ bra att du börjat med julkorten, det borde jag också ta tag i.
  Njut av lov, ja dina barn iaf, och höst!
  Kram!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin