fredag 13 mars 2015

Fab friday

Att börja arbetsveckan med att få en vacker ros som står sig ända till fredagen är charmigt. Att se den varje dag har gjort mig glad in i själen.Att i slutet av veckan få hem ett barn oväntat och sedan få njuta av god lunch tillsammans en fredag gav vackert helgskimmer över fredagen. Ibland behöver man få tid med ett av sina barn och bara se honom eller henne här och nu. Kvalité och tid, god samtal och gott skratt åt vår snurriga promenad på jakt efter dagens lunch.


Vi hamnade på ett fantastiskt ställe och åt sagolikt goda revbensspjäll till lunch, serverade av kocken själv. Jag gillar ställen där  mat lagas från grunden och de bakar brödet där och då, inget halvbakat fryst som stoppas in i ugnen utan det stod tråg med degar på jäsning, och sånt tycker jag om. Hit kommer jag återvända fler gånger.


Att de sedan använt ved som inredningsdetalj gör ju inte saker och ting sämre, gillar detta råa och lite ruffiga.


Under veckan som gått har det varit vara fina vårdagar, och det märks i trädgården, men nätterna har varit kalla och klara med fantastiska solnedgångar. Jag fascineras av ljuset och dess skiftningar. Magiskt.


Och snödroppar, liten vacker späd blomma, alltid så vacker i sina första buketter, precis som vitsipporna, och sen liljekonvaljen, så många vackra blommor det finns i vår natur.


Nu tar jag fredagkväll och förmodligen kommer bloggen vila men jag ska njuta av min lediga helg och bara vara tillsammans med familjen! Kram & trevlig helg


1 kommentar:

 1. Så inspirerande! Ljuvliga bilder och vilken lycka att få en fredag med lunch, på tu man hand med sonen!
  Rosen är så vacker, verkligen härligt att vila ögonen på. Våren känns så påtaglig nu....å, tycker om det! Kom hem med videung och pärlhyacinter. Saknar alltid den svenska våren. Tycker den är skir och lite mer försiktig på ett vackert sätt. Naturen är oslagbar med vit- och blåsippor och så alla tussilago.
  Snödroppar är ju bedårande!

  Du har en vedvän i mig - jag går totalt igång på det. Gärna rufft och så gärna i en öppen spis ;)

  Önskar er en riktig skön helg!

  KRAM

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin