lördag 7 mars 2015

Vardagar i den tionde veckan

Den tionde veckan på detta år har bara susat fram, mycket att göra både på jobb och hemma, välsignad vardag. Tycker det är lite kusligt hur snabbt tiden bara susar förbi. Rätt vad det är är vi framme vid sommarlovet, det är tre veckor tills barnen har påsklov och sen rusar det på snabbt fram till sommarlovet med allt vad det  innebär. Satt tidigare i morse och planerade lite för att se när saker och ting kan falla på plats. Och inser att det är inte många helger som är obokade.

Vaknade tidigt i dag och fick sällskap av mellansonen med en kopp chailatte, gott samtal om skolan och vad han vill bli bättre på, många kloka funderingar där.


Gott te i ny förpackning men med oerhört mycket mer smak, testade den i går kväll och det teet var suveränt gott, mycket smak och det kändes fräscht förpackat. Sen gör det ju inget att förpackningen är snygg att ha framme.


I onsdags, cafékonsert med flöjter, andra träblåsinstrument, fiol och piano, mysigt och stämningsfullt. Jag är så glad att jag har barn som har detta intresset, det är så kul att följa med dem, se dem utvecklas och lära sig själva om deras egna comfortzoner och vilka gränser de vill prova.


Och så dessa vackra tulpaner, idag är de vissna och överblommade men de har varit så praktfulla, så vackra hela veckan. Tulpaner är verkligen lycka för själen, en riktigt glad-blomma.Här hemma är det lugn helg, önskar er detsamma!

1 kommentar:

 1. Ja, jag håller med dig. Jag tycker också att det är läskigt hur tiden bara tuffar fram. Hua.
  Som du säger, snart är det sommarlov.
  Tycker det kan kännas stressande när för många helger är uppbokade.
  Musikintresset är ju underbart. En gåva! Tulpaner är fina! OCH påskliljor!
  Ha en finfin dag!!
  Kram!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin