tisdag 6 januari 2015

Vardagsdags

Så var då vardagen här igen efter ett skönt jullov, även om det blev lite knasigt så har det på det stora hela varit bra, jag har återhämtat mig efter en höst med omställningar och landat i det nya. Ser fram emot jobbstart i morgon med allt vad det innebär. Lovdagar är sköna men jag hann inte med hälften av allt som jag ville hinna med men dte är ok det med.
Så nu börjar vi med kort jobbvecka denna vecka, utbildningsdag i morgon med skolan och sen kör vi för fulla muggar på torsdag.I dag på trettondagen drog vi på sälspaning dottern, äldste sonen och hans kompis och så jag, vi var ute till Måkläppens naturreservat och gick i blåsten och vi var ju inte direkt ensamma om att spana efter sälar, så vi gör ett nytt försök till helgen.Ommöblering i vardagsrummet, blev otroligt nöjd efteråt och det känns som om vi kommer nyttja bordet mer nu med dess  nya placering, nu ska vi bara centrera tavlan också så är den delen i hamn.Vissa börjar redan nu längta efter våren, men jag längtar inte efter våren ännu, jag längtar efter en vit vinter med massor av snö och isar som man kan åka skridskor på, Jag längtar efter de vintrar vi hade 2009 och 2010 för det var så mycket snö och det vore underbart med allt det vita nu i januari och februari sen kan det få bli vår med allt vad det innebär. Men att drömma efter vår i januari känns fel, För tidigt och fel. Jag tycker att alla årstider har sin charm men jag älskar höst och vinter. Vid dagens promenad kände jag hur det bet i kinderna och hur härligt det kändes när man kom in igen.Var nu rädda om er och njut  av årets andra vecka!

2 kommentarer:

 1. God fortsättning kära Nettan!!

  Härligt med lov med bland annat sälspaning (läckert!) men också positivt att du känner dig peppad inför starten på arbetet.

  Så snyggt det blev med ommöbleringen i vardagsrummet! Kul att fixa om ;) Precis som du gillar jag höst o vinter...

  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning önskar jag dig, fina Nettan!!
  Nej, nej inte heller jag längtar till våren. Inte till sommaren heller. Precis som du vill jag ha riktig vinter.
  Trevligt med kortvecka. BRA med mjukstart.
  Kramar i massor!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin