torsdag 1 januari 2015

365 nya fräscha dagar, möjligheter....


Nytt år, nya otroliga möjligheter, nya upplevelser och vem vet vad ett nytt år innebär?
Vi hade en fantastisk nyårsafton och vinkade farväl till 2014 tillsammans med släkt och vänner, 11 personer på middag, alldeles lagom, bubbel, god mat, många skratt, fyrverkerier i parken, på parkeringen och överallt.




Välkommen 2015


Vad bjöd vi då våra gäster på?

Äppelglögg från Sövde Musteri med pepparkakor, ost och goda skratt
Saffranskryddad skaldjurssoppa
Salvia och Parmalindad fläskfilé med Potatisgratäng och Rödvinssås
Citronstekta äppelskivor med hembakademaränger och yoghurtmix




Vid tolvslaget blev det bubbel och ostar, kex och annat gott. Fyrverkerierna var som sagt många och ljudliga, och varje år ställer vi oss frågan hur mycket pengar brinner upp, visst det är fint att titta på men det skulle aldrig falla mig in att köpa. Däremot skicka upp en rislampa det gör jag gärna.


Efter tolvslaget spelade sonen ett vackert  largo av Chopin innan han drog vidare ut på festligheter med kompisar  och vi andra fastnade i goda samtal. Och sent i säng blev det för de flesta  i familjen men vi somnade med ett leende på läpparna efter en fantastisk kväll.



Hoppas ni alla hade ett trevligt slut och att ni har en skön första dag på det nya året! Tänk på att alla 365 oskrivna dagarna är som oskrivna blad i en helt ny bok som du själv är författare till och i år väljer jag att fylla dessa dagar med liv, glädje och lycka över mina nära och kära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin