fredag 25 juli 2014

Tropisk värme, Kvällsdopp, och solnedgång

Värmebölja, bad i salt hav och varma kvällar och nätter. Vi har tillbringat dagar och kvällar vid olika stränder och så sent som i går tog vi med oss middagen till stranden och tog ett kvällsdopp och njöt av det varma vattnet.


För  vår del finns inte behovet av att åka till värmen denna sommar eftersom den kom till oss och stannade kvar, stränderna och havet bjuder både på platser med långgrunt tex Lommabukten, vågor och djupare vatten längs sydkusten och vildare vågor utmed Österlens alla mysiga stränder.






Solnedgångarna är fantastiska, och tillsammans med havet och vågorna är det lätt att drömma sig bort.

I dag blev det på barnens begäran en paus från stranden, store sonen och lillasystern hade planerat för en shoppingdag på Emporia (hans försenade present till sin lillasyster) och jag letade upp sval god dryck vid namn "Hell of a Nerv" som innehöll jordgubb, fläder och banan  och svalkade gott från Joe and the Juice och spanade på fina askar på Lexington som gjorde att jag drömde mig bort. I morgon blir det utflykt och födelsedagsfirande och på söndag blir det nog avkoppling och bad igen.

Trevlig helg!





1 kommentar:

  1. När sommaren är så här härlig, då behöver vill man inte vara någon annanstans!

    Jag blir sugen på allting. Österlen som jag drömmer om, se stränderna och solnedgångar, njuta av trädgårdar och caféer och gärna en juice from Joe ;)


    Tack Nettan för att du delar med dig av er härliga sommar!

    Stor kram xo

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin