fredag 11 april 2014

Vilken fredag

Vilken vecka vi har i backspegeln, det har varit väntan på denna fredag så länge, år av förberedelser har äntligen gett resultat för det är skillnad att komma in på musikerprogrammet vid något av Sveriges universitet jämfört med att läsa en mer teoretisk/praktisk utbildning, min son har kämpat länge och förberett sig noga. Det har varit precis så som det sas i Fame, blod, svett och och tårar. Auditions, långa timmar i övningsrum, nerver, glädje och lycka, prestationsångest, men på det stora hela har två års musik på heltid gett resultat för i dag kom beskedet att han är antagen till Musikhögskolan vid Örebros Universitet, en kandidatutbildning om tre år till musiker. Sonen flyttar till hösten till Örebro, en stad som jag känner igen som hemma efter min uppväxt 4,5 mil därifrån, dit man åkte och gick på bio under tonåren. Han ska leva studentliv där, så himla kul!Men det har varit en intensiv vecka på jobbet också, mycket som berört djupt och som satt sina spår, ett pass kvar innan det är dags för mig att hålla helg och lite påsklov tillsammans med barnen. Och jag kramar min familj lite extra dessa dagar!

Under veckan som gick har jag testat att baka mycket goda citronrutor som gick hem hos större delen av familjen, speciellt Wille gillade den goda syrliga smaken. Och ja jag håller med honom, galet goda.


Hoppas att ni alla får ett underbart veckoslut och njuter av lediga dagar!

1 kommentar:

 1. Ett jättestort grattis till sonen er! Åh vad skönt för er alla att äntligen få besked och ett positivt sådant:) Jag gläds med er och förstår att ni är glada och lättade idag. Så härligt att all möda äntligen har gett resultat och att han kan få satsa på sin dröm.

  Däremot låter det inte bra med tung arbetsvecka, sköt om och var rädd om dig. Förstår att du är en av klipporna som verkligen är på rätt plats, som gör de där sakerna som vissa inte ens ser och förstår behöver göras. Du är guld värd och jag hoppas sannerligen att någon ser och förstår att uppskatta ditt arbete!

  Mm, citronrutor det låter inte alls dumt:)

  Ha en superfin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin