söndag 6 april 2014

En helg på vift

Vi packade bilen, redo för en helg utanför Göteborg, närmare bestämt hos fina vänner i Torslanda, vänskapen sträcker sig så oerhört långt tillbaka i tiden och väl där så minns vi det förflutna, skrattar med våra barn och våra äkta hälfter som kan skoja om det mesta. Långpromenad på Tumlehed, två pojkar med ett år emellan som finner varandra,  två tjejer med bus i blicken som pysslar och myser med söta hundar. 
Och på lördagskvällen, konsert ute på Styrsö i deras otroligt vackra kyrka spelar Musikhögskolan Ingesunds stråkorkester Mussorgskys Tavlor på utställning och även en del ur Holbergsviten av Grieg och Tjajkovskijs Chanson Triste. Otroligt vackert. Om du har tid rekommenderar jag varmt ett besök på Styrsö, kanske inte i ösregn som det var igår utan en sommardag med vind som är ljum och en varm sol som värmer.Här skulle jag vilja sitta en sommardag och bara njuta av allt!  Någon som vill göra mig sällskap?
Och i dag fick fira fina svärmor som fyller många år, hon blev glatt överraskad då hon inte hade räknat med vårt besök, och vi tog en välbehövlig paus på vägen hem från Torslanda och Göteborg. 
Nu väntar en ny vecka, veckan innan påsklovsveckan, och det är en intensiv vecka med många järn i elden. Vad hittar du/ni på?

3 kommentarer:

 1. Vad trevlig helg! Jättefint att träffa kära vänner. Kan tänka mig att det var vacker ute på Styrsö och i kyrkan. Jag gör dig gärna sällskap på Öbergska Kaféet ;)

  Vackra rosor till din svärmor!

  KRAM och ha en skön vecka Nettan!

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Så mysig helg ni har haft! Härligt, precis vad man behöver ibland. Och vänner, jag säger det igen, vad vore livet utan vänner! Vad fint av er att överraska med vackra blommor, det värmer extra när man inte väntar sig det.

  Kan vi ta ett bord för tre? Jag skulle gärna göra er sällskap där;)

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Så fint att få gå på en sådan konsert! MED så vacker musik i sådan miljö!
  DET hade jag gärna hängt med på.
  Fin helg har ni haft på alla de sätt!
  Roligt med fina gamla vänner.
  Kramar!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin