söndag 13 april 2014

Att veta vad man vill

... söndag, lat härlig söndag, startade med en två km runda med dottern. Raskt tempo, vi hann med att hälsa på herr och fru And, körde lite styrketräning vid motionsplatsen och sen hem på söndagsbrunch, efter det en tur till härliga Skanör, med solsken, blåst och tyvärr något kalla vindar men det är så skönt att rensa huvudet vid havet, speciellt efter de senaste tuffa dagarna, dagar som jag önskar kunde vara så annorlunda.Det var perfekt väder för de som sysslar med kitesurfing, och vilken fart de kom upp i, så underbart fritt och sorglöst det såg ut när de susade fram på vågorna.

Nu njuter  vi av att det är söndag, att det är påsklov och några dagars ledighet med planerade utflykter, god mat tillsammans med svärföräldrarna och bara vara tid. Besked om antagningen har besvarats för store sonens del och nu börjar bostadsletandet men det är vi inte oroliga för, för det löser sig alltid.

Ha en skön söndagskväll!

2 kommentarer:

 1. Först och främst GRATTIS till platsen på Musikhögskolan i Örebro! Fantastiskt Nettan - vilken bedrift, vilken utbildning det blir! Min bästa väns son läser vid universitetet i samma stad. Det kommer bli toppen! Jag är så glad för er skull. Varma stora grattiskramar!

  Skanör - å, så jag vill dit. Tycker de små bodarna ser så vackra ut. Vad fint att ni har det här ganska nära. Härligt!

  Glad Påsk och njut av en skön vecka tillsammans!

  Ps. det löser sig med boende - om du behöver tips så låt mig veta du min väninna är "inne i svängen" med bostäder i Örebro.

  SvaraRadera
 2. Kikar bara in för att önska Glad Påsk!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin