lördag 1 februari 2014

Vinterdagar, månadens målsättning och utvärdering...

Vinkar hej då till en av årets långsammaste månader, januari, en transportsträcka, allt det vackra efter jul och nyår, ljuvlig ledighet och bara vara tid byts mot vardag med skola och jobb. Visst ett nytt år är alltid spännande men de första veckorna på ett nytt år är alltid tuff omstart på något vis. Nu i dag säger jag välkommen februari. Och det pågår nedräkning för fullt här hemma mot torsdagens födelsedagsfirande, barnen är minst sagt spända av förväntan inför deras dag men mer om det på torsdag.


Ute är det skånsk vinter, snön smälter för fort, hela veckan har det snöat och så kommer min  lediga helg då jag äntligen hinner med att ta med mig kameran ut på en runda, och då är det plusgrader och snön smälter... say no more, say no more jag vet jag bor i södra Sverige och jag ska inte räkna med megavintrar här nere... men, om det nu kommit fin snö varför?

Nåja barnen har kul med att det är kramsnö och bygger hus i snön, lyckliga över att det går att bygga med den och att det än härligt vinterväder.
Månadens målsättning & utvärdering av målsättning i januari

Jodå, vi åt mer fisk i januari, så nu hoppas vi att vi är på väg mot att etablera en ny vana att inte fega ur när det kommer till att laga fiskrätter. Att prenumerera på en matkasse gör ju livet onekligen lite enklare med barn som har aktiviteter tre dagar i veckan är det skönt att just de dagarna kunna öppna kylen och veta att vi har middagens ingredienser hemma. Underbart!

Februari månads målsättning

Enkel målsättning, fotografera mera och försöka få bilderna att säga det som jag ofta förmedlar med ord. Vi får se hur det går helt enkelt?


Hoppas nu att ni fina bloggvänner njuter av er helg, tar tillvara på tiden och hittar helgens guldkorn.

Kramar

3 kommentarer:

 1. Hej fina!

  Känner precis som du….de första veckorna i det nya året känns tröga. Den där omstarten känns på olika sätt.
  Tycker om dina mål och jag har fotografering på min lista med. Det är så roligt! Härliga bilder på barnen och vackra Skåne med snö.


  Ha en fortsatt skön helg med många guldkorn!

  KRAM


  SvaraRadera
 2. Lycka till med all fotografering nu. Det ska bli roligt att följa.
  Januari flög verkligen fram, och februari lär ju göra exakt detsamma.
  jag vet, det är verkligen TRIST när fin snö töar bort i en hast. Jag avskyr det!!
  Ha en fin dag.
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med februari månads målsättning. Vi har också satsat på att försöka äta fisk fler gånger under en månad. Lax kan man tillaga på många sätt. Den skånska vintern är nyckfull. Vill bara inte ha den till påsk som förra året.

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin