söndag 23 februari 2014

Lugna dagar


Vi har haft lugna sportlovsdagar, besökt svärföräldrarna tillsammans med svägerskan och hennes man för att lösa lite praktiska saker, bjudit dem på god middag, och promenerat, pratat med grannarnas hästar till Linnéas förtjusning som nu är fullkomligt förälskad i farmors grannes connemaraponny (ej den på bilden). Vi stannade till sent på kvällen och tittade på mello tillsammans. Att ha äldre äldre svärföräldrar ger perspektiv på saker och ting och vi är så  tacksamma för att vi har dem i våra liv!
Väl hemma var här mörkt och tyst, så snabbt i säng för att orka med dagen i dag vi vaknade till  lågt vattentryck i kranarna, och lite senare i dag visade det sig att det åter igen är en vattenläcka i gatan ovanför så i dag förbereder vi oss på den förmodade avstängningen av vattnet som lär följa i morgon.

Vi har njutit denna söndag, av vackert promenadväder, och promenad med barnen, ett barn är hos kompis och det andra har en kompis här så det är söndagarna som de brukar se ut. Med andra ord precis som det ska vara.

Och sen alla dessa vackra tulpaner, jag får helt enkelt inte nog, fräscha färger och så otroligt krispiga. Gladblommor, blommor som gör mig lycklig. Vilka blommor gör dig glad undrar jag?


Nu väntar en ny vecka, redan vecka 9, lite jobb, och lite ledighet, kalas för våra tioåringar tillsammans med dotterns bästa kompis, och så börjar antagningsproven för store sonen, mina nerver kommer ligga utanpå för hans skull, imorgon drar han till Göteborg och sen till Örebro och i slutet på veckan kommer han hem för nästa vecka är det antagningsprov på hemmaplan och veckan efter det är det dags för en tur till huvudstaden. Håller tummarna och hoppas att det faller väl ut för hans skull!

Hoppas att alla får en fin vecka och tar vara på tillvaron.

3 kommentarer:

 1. Älskar tulpaner! Hann bara komma hem så köpte jag ett fång.

  Känner precis som du Nettan - så glad att ha den äldre generationen och få vara ihop. Det betyder massor.

  Vad härligt ni haft det och en fin helg. Låter skönt med blandat som kommer nu i veckan, både jobb, ledigt och kalas! Härligt!

  Håller tummarna för sonen!!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Det låter som en bra vecka.
  Ja, jag älskar också tulpaner, men eftersom vi varit på resande fot så mkt denna vinter har jag inte köpt ngra buketter de senaste veckorna.
  IDAG ska jag köpa mig ett par buketter. Älskar tuplaner, iaf fram tills att det våras på riktigt.
  Älskar påskliljor också då man köper dem som "små sparrisar" och sen slår de snabbt ut.

  OCH nu gäller det för er. JAG vet precis HUR det känns inom dig. Sänder pepp er väg.
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder :) nu får jag riktiga vårkänslor på bloggen din.

  Om du gillar snygg väggdekor kan du kolla in min nya post .)

  Ha en fin dag söt :)

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin