måndag 6 januari 2014

Månadens målsättning -Januari

Ni vet att jag innan årsskiftet skrev om målsättningar i stället för nyårslöften. Nu tänker jag starta en egen personlig utmaning med att ha en målsättning per månad detta år, om fler vill haka på är det helt ok, dela gärna med er i så fall så jag kan följa just dig! I månadsskiftet kommer en sammanfattning av hur det gått med månadens målsättning.


I år ska jag göra saker som utmanar mig själv på olika plan och i januari består det av att jag ska lära mig att laga fiskrätter så att vi kan börja äta nyttigare här hemma. Vi är alldeles för dåliga på att laga och äta fisk här hemma och det ska det nu bli ändring på. Så min utmaning i januari består i att hitta enkla och tilltalande fiskrecept, har du något recept att dela med dig av så snälla lämna en kommentar. Kanske blir det just ditt recept vi testar och då kommer det ett inlägg om det här i bloggen!


Vilken fisk är din favoritsort? Här hemma är lax väldigt omtyckt, både ugnsbakad, och i soppa, men vi har i frysen flera paket med torskfilé, kolja och rödspätta så du som sitter på bra recept för de sorterna snälla dela med dig?


Dagens bilder kommer alla från tumlr.com och de är verkligen aptitretande.


2 kommentarer:

 1. SÅ smart med sådana målsättningar!!!
  BRA!
  OCh överkomligt också. Lax ja, det är nog den fisk jag lagar mest. Det känns som om jag sitter i laxfällan, skulle vilja laga ngt annat ngn ggn. Svärdfisk köper vi ibland, gott.
  Hoppas du får lite fiskrecept här, jag tar gärna del av dem!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Ja jag hoppas också på fina recept, än så länge inte ett enda. Laxfällan är vi verkligen fast i här hemma. problemet är att jag hade en mormor som verkligen kunde laga fisk, och hon var duktig på all annan matlagning och bakning, önskar så att jag hade räddat alla hennes recept för de var fantastiska. Lätt att vara efterklok.
  Kram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin