fredag 17 januari 2014

En dröm...

... nu när jag inte längre pluggar utan återgår till vardagen så funderar jag på att gå en fotokurs, tycker så mycket om att fotografera, (även om det varit lite paus under det senaste året), men kan inte så mycket om det, inte så att jag tänkte bli proffsfotograf men jag vill lära mig mer, veta mer och kunna mer, så i present till mig själv för väl genomförda studier tänker jag unna mig en fotokurs, helt enkelt för att jag är nyfiken och vill kunna mer.

Jag vet inte hur många av er som har facebook, men i går snubblade jag över fantastiska foton tagna av en tvåbarns mamma i Ryssland, Elena Shumilova som tar helt otroliga bilder på sina barn, familjens husdjur mm, jag satt beundrande länge i går kväll. Att snubbla över vackra bilder gör jag ofta men hennes är otroliga. Nedan en av många vackra bilder ur hennes flickr album..
Nåja, med min kamera i handen tänker jag ägna helgen åt att använda nya kunskaper, vi nätet, sen får vi se vad det ger!

Ha en alldeles underbar fredag!

Kramar


4 kommentarer:

 1. Klart att du ska ge dig själv en fotokurs Nettan! Det är du verkligen värd efter allt hårt arbete och det finns ju så mycket roligt att lära sig om fotografi. Jag tror att du kommer tycka att det är både roligt och inspirerande. Heja dig!

  Jag har inte facebook men jag njuter här hos dig istället. :)

  Ta hand om dig kära vän och ha en fin vecka!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiska bilder! Tack för tipset, ska visa dottern också:)

  Instämmer med Lotta, tycker också du ska unna dig en fotokurs efter allt hårt slit du haft! Säkert väldigt inspirerande, men framför allt att få göra något man tycker är roligt bara för att det är just roligt!

  Ja, självklart måste vi snart ta den där träffen! Hoppas att vädret kan skärpa till sig bara, så att vi slipper åka på hala och moddiga vägar!

  Ha en fin vecka!
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 3. Jag vet, hennes bilder är helt och hållet otroliga. BLAND det vackraste jag sett. HUR får hon till dem. De är ju fulländade i allt. Från komposition till stämning.
  Jag bara gapade då jag såg dem på FB.
  Absolut, ta en fotokurs!! Det skulle jag också vilja göra,
  Sök upp mig på FB, ikon i min högerspalt.
  Kramar!"!!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag med! Men jag får aldrig häcken ur. Jag har dessutom en brorson som är fenomenal på att ta bilder! Han har sagt att han kan lära mig, så egentligen borde jag hugga tag i honom och göra slag i saken. men... så är det det här med TIDEN.
  du kan väl om du orkar, dela med dig lite tips från kursen? :)

  KRAAM

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin