söndag 2 oktober 2011

Höstmorgon

Dimmigt ute, tystnad när jag går genom trädgården, björken har snart tappat alla sina löv, boken har bara börjat. Pinjekottar på gräsmattan, (note to self, glöm inte att plocka några innan vi flyttar!), stilla, ingen vind som rör om bland löven.Jag stannar vid planket fångar de vackra pärlorna i spindlarnas väv, njuter av den höstfuktiga luften och går igenom dagen mentalt, sista arbetspasset för denna helg, sen väntar fyra dagars ledigt, massor av saker inplanerade men samtidigt återhämtning. Nästa helg är det dags att få undan det sista skräpet och sen packar vi i hop oss. Sista november är det deadline, då ska vi ha höströjt trädgården och tömt och städat huset. Kontraktet är klart, och vi har accepterat. Nu ser vi framåt, inga mer tårar utan vi får göra det bästa av situationen. Vi har ett gott liv, tillsammans!

Ha en underbar söndag!


2 kommentarer:

 1. Så fint Nettan! Stämningsfullt, sorgligt och vackert på en och samma gång. Du berör vännen!

  Det har varit underbara sensommardagar här i söder på sistone. Precis den start på hösten jag behövde. Idag ligger dock dimman tätare och tyngre över oss än någonsin. Det är vitt som mjölk utomhus och solen lyckas inte tränga igenom. Men vackert är det! Nästan lite trolskt!

  Jag tror att er flytt kommer att bli bra Nettan. Ni har varandra, ni är tillsammans och tillsammans kommer ni att ta steget mot något nytt och spännande. Allt är möjligt, inget är omöjligt. Men det är viktigt att tillåta sig sörja det som man lämnar bakom sig. Glädjas, minnas, sörja och sedan se framåt med nyfikenhet. Ni kommer att få det bra vännen.

  Ta hand om dig och njut av din söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jag fick exakt samma känslor som Lotta. Det kommer bli bra!

  Vilka otroligt vackra bilder Nettan

  Kram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin