måndag 7 december 2015

Livets förgänglighet

Att livet är förgängligt det vet vi alla men vi väljer bara att tänka mindre på det och leva här och nu men i bland blir det bara för mycket, vi har en och en halv tuff vecka bakom oss och hur många framför oss, det vet vi inte i nuläget det får helt enkelt tiden utvisa? Dock känner jag tacksamhet för de som finns runt omkring oss.

Det blir en lugn stilla jul i år, en jul med familjen, med mycket närhet och kärlek för det behövs just här och nu.


Och kärlek, jo det finns det här hemma, ett litet piggt sprudlande knyte som älskar att förgylla våra dagar. Hon är lika gyllene som sin bror och dubbelt så busig. En fenomenal klätterapa som vi hittar på de mest konstiga ställena där vi inte förväntat oss! Och så har hon en otroligt rosa liten nos.


Tittut!


Nu försöker vi ta en dag i taget, vi andas i lugna andetag och försöker få ordning på alla frågetecken för att hjälpa de som behöver hjälp och som behöver oss så otroligt mycket just nu.

Kram

4 kommentarer:

 1. Hej fina Nettan!
  Hoppas allt ordnar upp sig till det bästa och att ni får en fin jul tillsammans.
  Hade ju tänkt att vi skulle få tid för fler bloggträffar men tiden bara rusar. Men jag väljer att tänka att nästa år, efter alla helger - då ska vi ta oss tid för afternoon tea någonstans och prata bort några timmar.
  Skicka många varma kramar
  Suz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skickar ska det naturligtvis vara ...

   Radera
  2. Åh fina Suz! Tack för din omtanke, den värmer extra nu när det tufft. Hoppas verkligen vi kan få till en afternoon tea till efter helgerna, det hade varit så mysigt! Var rädd om dig fina du! <3

   Radera
 2. Jag hoppas också att allt ska ordna upp sig till det bästa, Nettan. Låter jobbigt det som hänt den senaste tiden.
  Men, det låter skönt med en julhelg bara med familjen.
  Kramar!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin