lördag 26 december 2015

En annorlunda jul

Det blev jul ändå, trots att det inte blev som vi tänkt, svärföräldrarna har haft en tuff december och vi har försökt hjälpa dem efter förmåga, min fantastiska svägerska har gjort en enorm insats och min underbare man har tillbringat helgerna hos dem ända fram nu till jul men det är som det är, julgran finns men pepparkakshuset stannade i sin linda än så länge. Snön lyser med sin frånvaro, kanske ska det komma snö i kväll då ett lågtryck i norr möjliggör vinter även hos oss nere i söder.


Men som sagt det blev jul ändå även hos oss, vi firade bara vi i familjen en lugn jul tillsammans, med lagom mycket mat, med lugn och ro, med fina julklappar med tankar bakom. Alla var nöjda med sina julklappar när vi landade i soffan för att kolla på The Holiday.
 
Juldagen bjöd på promenad i strålande solsken men med blåst, vi tog en tur till Svaneholms slott och sjön som ligger vid slottet. En promenad runt sjön, massor av fina bilder och rosiga kinder efteråt. Visst ser det magiskt ut?Här hemma är det inte lika magiskt denna morgon som tog sin början kl 04 med en sjuk son, just nu vilar han efter att ha vänt ut och in på sig själv men dagens planer ställdes raskt in när för lite sömn hade gjort det omöjligt att delta i dagens köräventyr i Uppåkra kyrka. Men sonens hälsa är viktig och det kommer fler sångtillfällen. Likaså blir morgondagens utflykt till svärföräldrarna flyttad till nästa helg så att vi alla är krya till dess.

2 kommentarer:

 1. Men stackare, fy! Krya på er i massor, hoppas ni kan få fina mellandagar och en riktigt god start på det nya året!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. Så inte roligt med magsjukan. Hoppas att ni alla är friska från den skiten nu.
  Sant, det blev en annorlunda jul för er. Men, det låter som om den blev fin och bra iallafall.
  Gott Nytt År till dig, bästa Nettan!!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin