måndag 14 december 2015

Annorlunda helg

Det blev en annorlunda helg hemma, mannen tillbringade den hos sin mamma så att hon inte skulle vara ensam hela helgen, så han bytte av sin syster som har varit där under veckorna.  Det är tufft att vara långt ifrån när man bara vill hjälpa dem. Så barnen och jag har tillbringat denna helg själva. Det har varit lugnt och stilla, sonen har varit iväg på sitt äventyr medan jag och dottern körde seriemarathon, bakade och fixade.



På söndagsmorgonen var  vi uppe tidigt och såg dagen gry samtidigt som vi lyssnade till vackra luciasånger på tv, så mysigt att få göra så, och nu räknar vi ner till jullovet som för barnens del börjar på fredag, för egen del får jag vänta tills på tisdag vid lunch innan det är dags att gå på ledigt tillsammans med barnen.



Vi har påbörjat julbaket mer ska det bli till helgen när den store sonen kommer hem för att fira jul! Då blir det både mer bakning, matlagning och godis. Vi ska även fira hans födelsedag lite i efterskott med en tur till Pinchos i Malmö för att äta lite god mat tillsammans.




2 kommentarer:

  1. Lite jobbigt nu i dec för er med din svärmor. HOPPAS det blir bra med henne.
    Alltid jobbigt då saker och ting ställs på sin spets. Usch.
    Glad att du och dina små hade en fin helg iallafall. Luciatåget på SVT var otroligt, och Rickard Söderberg min nye idol.
    Stora kramar till dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja om det bara hade varit svärmor! Båda blev sjuka samtidigt och har vistats på sjukhus i olika omgångar men är nu på bättringsvägen! Men vi tar ett steg i taget mot rätt riktning och hjälper dem så gott vi kan!

      Radera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin