söndag 29 november 2015

Konstig helg

Ute härjar stormen Gorm för fullt, inomhus är det varmt och skönt även om väggarna vibrerar när vinden tar i. Det har varit en konstig helg, vi har pysslat, Linnéa fick göra årets krans hos min vän Jea som driver Blomsterkompaniet i Vellinge. Vi hade en mycket mysig förmiddag där. På eftermiddagen åkte vi till svärföräldrarna.Årets krans innan vi pudrade den med snö och glitter, i kväll är den inomhus då det blåser galet mycket.


I går åkte vi som skrivet upp till svärföräldrarna, men det blev ett konstigt besök som lutade med en tur till sjukhuset för svärmors del då jag upptäckte att hon inte mådde väl och det var tur att vi tog oss dit. Nu ligger hon inne och får mediciner så det ska bli bra. Mannen fick sova kvar hos farfar och vi andra åkte hem, var på det traditionella adventsfirandet i Tottarp, och för första gången var jag inte med och sjöng utan bara lyssnade. Mysigt. Efteråt åkte vi upp till Norra Skåne för att hämta mannen och bli avlösta av svägerskan som kom för att hålla farfar sällskap.


Så med andra ord har det varit en märklig helg, vi har tänt ljus och myst men inte på samma sätt som vi brukar men det kommer fler söndagar. I morgon väntar en ny arbetsvecka och det känns bra. Men samtidigt gnager oron lite i kroppen.Ha nu en fin vecka!

1 kommentar:

  1. Inte roligt med din svärmor. Jag vet hur sånt är. HOPPAS att din svärmor ska krya på sig och bli helt frisk.
    Blev det stor skada efter Gorm hos er?
    Dina bilder är vackra. Men, ja, det där riktiga myset får ni ta framöver då saker och ting lugnat ner sig lite på familjefronter. Skickar styrketankar till svärmor.
    Kramar!!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin