söndag 8 november 2015

Femton år...



... så lång tid har det gått sedan vi träffades första gången, femton år har vi tillbringat tillsammans och det har varit up's and down's det har varit glädje, kärlek och tilltro genom alla åren. Vi har prövats och tagit oss igenom situationer och landat visare och starkare. Av vår store son fick för en tid sedan en upplevelse och detta blev verkligen en upplevelse med bubbel, god middag och en utflykt till Helsingör tillsammans bara vi och vi har verkligen njutit av att bara få vara vi, då vi allt som oftast har barnen med oss så var detta lyx utan dess like!

    

Middagen intogs på restaurang aptit, som ligger i anslutning till Clarion collection Helsing och jag kan rekommendera deras meny. God vällagad mat.

På lördagen tog vi sedan en tur till andra sidan sundet, 20 minuter med båt över och vips är du i Danmark. Vi flanerade runt fascinerades över hur mycket en del shoppar när de åker över sundet.



30 kr st för pinjekottar, inte när man kan få dem gratis eller hur? Men vackra är de!


Vi fastnade på en uteservering, satt och tittade på folk, åt en god lunch (och nej jag åt inte brödet även om det såg sjukt gott ut). Danskarna är duktiga på att laga rejäla luncher.


Efter några timmar var det så dags att ta båten över sundet igen, denna gång tillbaka till Helsingborg eftersom vi skulle avsluta lördagkvällen i Lunds domkyrka där sonen var med och spelade tillsammans med sitt gamla gymnasium, (sjätte  gången) som alltid om hösten framför de Lars - Erik Larssons Förklädd Gud. Texten är skriven av Hjalmar Gullberg och reciteras varje år innan kören framför verkets olika delar. Vackert och pampigt som alltid.


Idag blir det en lugn söndag hemma, vi lagar fars dags middag, tvättar, plockar och fixar!
den här tiden på året går så snabbt att bara vara tid är oerhört viktigt!

Kram






2 kommentarer:

  1. Vilken fin helg du haft.
    Mysigt med resa över sundet i present av sonen. LYXIGT och roligt!! Din lunch ser helt galet god ut. Oj oj. Jag skulle kunna hugga in på den NU!
    Jag förstår att det var fint med konserten också+ vad roligt att sonen spelade med i orkestern. Roligt att det är tradition för honom att spela med där.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ett stort grattis till er och era 15 år tillsammans! Ni är så fina. Ja, det gäller hela er familj. Så fina och sammansvetsade.♥ Och vilken fin present ni fick. Mys på andra sidan sundet bara ni två. Härligt! Att dessutom avsluta med konsert med sonen i Lunds Domkyrka... bättre slut på dagen kunde det inte ha blivit. :)

    Ta hand om varandra.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin