lördag 12 september 2015

En vecka med omställning

Det  har nu gått en dryg vecka sedan jag lade om kosten och hittills är jag bara nöjd och det är skönt. Mindre nöjd är jag dock med den förkylning som flyttade in i slutet på förra helgen och som envisas med att stanna kvar. I dag har jag dock äntligen känt mig piggare och starkare trots förkylning i kroppen. 


Veckan som gått har också innehållit utmaningar för dottern i form av flöjtteknik och nya suzukiäventyr. Spännande för henne och hon tycker det är så kul. För sonens del innebar veckan också sjukdom och vi tillbringade några dagar med återhämtning innan det blev skola och jobb igen, idag är första dagen då jag känner mig bättre, och förhoppningsvis fortsätter det så, för jag vill ha tillbaka min ork och energi till nästa vecka.

Ha en skön helg alla!

1 kommentar:

  1. Usch, det är så trist med de där förkylningarna som alltid dyker upp några veckor efter skolstart. Som knockar en fullständigt. Jag hoppas att du känner dig bättre och att det håller på att ge med sig? Skickar stora varma styrkekramar till dig vännen.
    Vad skönt att du trivs bra med din kostomläggning och att det känns bra. :) Och vad roligt för dottern med alla spännande utmaningar. Musik kan verkligen skänka så mycket glädje. Hoppas att sonen också känner sig piggare nu?

    Ta hand om varandra och krya på er.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin