söndag 20 september 2015

Helgsummering



Åter igen så rusar helgerna förbi. Igår var det dags för tjejträff och efter morgonens motionsrunda gav vi oss iväg till Mossbylund och deras Lata Lördag med afternoon tea. Vi tjejer hade en mysig dag och jag var skönt avkopplad när jag kom därifrån.





Det blev en mycket trevlig lördag, när jag kom hem visade det sig att vi bara hade ett barn hemma då dotter åkt till bästa kompisen och blivit kvar där över natten.

I dag söndag var det skönt med lite sovmorgon innan det blev aktuellt med en biltur till Torna Hällestad och promenad i trollskogen där, och sen vidare till Dalby stenbrott, och ja det fanns galna ungdomar som badade där. Vackert att gå runt stenbrottet och det kommer vi nog göra igen.


Nu väntar en intensiv arbetsvecka runt hörnet, vi byter kontor och ska få ordning på våra rum, så det ska bli spännande att se hur det kommer att ta sig. Och sen till helgen är vi bara tre hemma igen då dottern drar till Öland med sin bästis och hennes mamma. Vi andra planerar att hitta på något mysigt, åka på äppelmarknaden och bara lata oss.

Hoppas ni alla får en skön söndagskväll!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut. Har ju sett lite av dina bilder på insta också. Ni fick verkligen en fin helg.
    Stenbrott kan verkligen vara vackra. Otroligt att folk vill bada i dem, dock :-)
    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder från en härlig helg! Jag blir alldeles lyrisk när jag läser äppelmarknad, trollskog,Torna Hällestad och Dalby stenbrott. Magiskt! Vilken lycka att ha det så nära att njuta av. Låter underbart att åka till Öland också!

    Hoppas veckan har gått bra Nettan. Vet hur jobbigt det är att byta kontor, men också kul :-)

    KRAM

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin