torsdag 23 april 2015

Med små steg


Livet efter makens olycka i höstas har satt sina spår motionsmässigt, men äntligen har jag fått tillbaka min bästa promenadkompis även om det går sakta och vi inte kan gå några milrundor ännu så är vi i varje fall på gång och det är så skönt. I tisdagskväll var vi i Bokskogen (Torup) och gick en kortare runda, men förbi mitt favoritställe, nu är det dock inte någon magisk höst utan kall krispig vår, och än så länge har inte bokens skira grönska börjat att fånga ögat.I går blev det en runda till Öresundsbron för att kolla på solnedgång, och även om solen sken så var det iskallt vid havet så än så länge är det inte ljumma vårkvällar. Fy tusan så kallt det var.
Men vackert, oerhört vackert.

Vacker solnedgång och i dag har det varit lika fint väder, det blir rätt så varmt dagtid men på kvällarna är det kallt här nere i söder. Vi njuter av fina dagar och hoppas på att det fortsätter att vara så här fint långt in i maj!

Ha en skön helg!
3 kommentarer:

 1. Så vackra bilder! Vår natur är fantastisk och våren är underbar. På något sätt är det fint med det där att värmen liksom låter dröja på sig ännu ett litet tag.
  Och vad skönt att höra att mannen din är på bättringsvägen, så otäckt det där!
  Här flyger tillvaron förbi i etthundranittio känns det som, så när tillfälle ges försöker jag bara vara och tänka här och nu. Jag blir lätt trött på våren, men har ändå en massa energi som springer omkring i kroppen - det går liksom inte ihop på något sätt.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. För jävligt det som hände din man i höstas. Men jag är så glad att han nu kan börja promenera igen, och bygga upp sin ork och muskler. Skönt!!
  Jättefina bilder.
  Jag vill hoppa in i dem.
  Önskar dig en trevlig Valborg idag!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Underbara bilder Nettan och tänk bara så mycket som har hänt under denna vecka som gått sedan du tog dem. Nu finns den skira vackra grönskan där i trädtopparna. Helt ljuvligt! Maj är en underbar månad och jag blir så glad att höra att du och mannen kan promenera tillsammans igen. Härliga och stora steg framåt. Så gott att ni får njuta av våren tillsammans.

  Jag hoppas att du njuter av fina dagar tillsammans med familjen. Ta hand om er.♥

  Kram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin