lördag 30 augusti 2014

Sista helgen i augusti, Värmland igen.Så kom då avskedets helg, tidig morgon och dimmig utsikt från tåget men det klarnade lagom tills dess att vi anlände metropolen Mjölby.I Örebro blev vi upphämtade av min pappa och hem till Karlskoga för en helg tillsammans med familjen.
Väl hemma i Karlskoga hade pappa plockat en hel del kantareller som behövde rensas och barnen plockade äpplen till en underbart god äppelpaj till efterrätt igår. Sonen tillbringade hela kvällen tillsammans med andra studenter på Kårens färgfest vid universitetet. I dag blev det en tur till Näset tillsammans med min fina svägerska och alla våra  barn, vatten har onekligen en stor attraktionskraft på barnen och det blev en hel del goda skratt kusinerna emellan. Och Möckeln kan vara så fantastiskt vacker i bland.I morgon är det dags för avsked igen, tåget styr kosan mot Skåne på morgonen och sedan väntar en ny blandad arbetsvecka innan det är dags för ännu en planerad helg då vi ska på 35 årsfest och bara njuta av livet i sig!

Kram3 kommentarer:

 1. Samlar energi låter det som ni gör. Och fyller på med värmande umgänge med nära och kära. Förstår att det är lite tufft att installera sonen så långt borta igen, men så roligt att han får påbörja sin dröm!

  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. Ja, nu var det din tur då...
  I know the feeling, all too well!!!
  Men, jag hoppas att han kommer att trivas bra där han ska gå i skolan.
  Trevligt med lite familjehelg för er också.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, förändringarnas tid efter sommarlov….hoppas det har gått bra Nettan! Så spännande och härligt för sonen att få börja med sin drömutbildning.

  Fint att ni har trevliga planer med vänner. Som Suz skriver, värmande umgänge med nära och kära…så viktigt och betydelsefullt!

  Må så gott! Varm kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin