tisdag 19 augusti 2014

Jobbstart...


De tidiga gryningarnas tid igen, till jobb innan världen har vaknat och så snabbt det går att komma in i rutinerna  efter semester. Förra veckan var en sexdagarsvecka från måndag till lördag, denna vecka sammanhängande ledigt med undantag från i går då  jag gjorde entré på nya jobbet, bara för att presentera mig, få nycklar och få lite koll på läget. Som saker och ting ser ut nu blir det ungefär en dag i veckan där tills jag börjar på riktigt i början av oktober, och ja, det ska bli så skoj, upplevde att det finns en del utmaningar, men även mycket annat att jobba med. 


Malmöfestivalen pågår som alltid i augusti, och i fredags åkte en kollega och jag in direkt efter jobb och kollade in Jill Johnson, och så bra hon är.... ord överflödiga!


Sedan blev det slappsöndag, katten och jag gosade i hop oss, kollade film både hemma och på bio med familjen, mysigt, så mysigt. 

I dag upprop i skolan för våra fjärdeklassare, så stolta barn, nya lärare och nytt schema, klassen är densamma men som dottern sa, det ska bli alldeles underbart att få gå i fyran! Så nu är vardagen i gång, om en vecka drar sonen med sitt pick och pack till Örebro, mellanlandar hos morfar några dagar innan han får sin lägenhet den 1/9 men vi är vana flyttare nu eftersom detta är den tredje flytten på ett år. 


2 kommentarer:

  1. Back to life and back to reality. Ganska skönt!
    Vad är det du ska jobba med nu, Nettan? tror att jag missat det. Nyfiken.
    KUL att fyrorna är så spända och glada över att få börja skolan!!
    Imorrn kör vi till Elon. Herregud...
    Ni kör en liknande resa i nästa vecka. TANKAR!!!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Även här har det blivit vardag denna vecka med skolstart och jobb och precis som du så förundras jag varje år över hur snabbt vi kommer in i rutinerna igen. Lite tröttare på kvällarna och på morgonen men samtidigt både roligt och spännande att vara tillbaka i vardagen igen. Så spännande det låter med ny arbetsplats Nettan. Nya spännande äventyr och nya vägar att vandra. Jag hoppas att du kommer att trivas utmärkt Nettan.

    Och vad roligt att barnen ser fram emot att böja 4:an. Det är ju precis så det ska vara och just den glädjen och längtan vill man som förälder att ens barn ska få uppleva så länge som det bara är möjligt. Glädjen över att varje dag få lära sig nya saker. Och även store sonen har nya spännande äventyr att se fram emot. Härligt! Det kommer att bli en bra höst Nettan. En spännande höst.

    Ta hand om dig!

    Kram

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin