torsdag 24 oktober 2013

Konstig känsla


  


Har under den senaste tiden i princip tappat lusten att skriva. Jag fotograferar en hel del men känner inget behov av att lägga upp bilderna. Vet inte riktigt vad detta beror på? Eller jo det gör jag men det är inget för detta forum just här och nu.

Store sonen är hemma och vi har en underbar vecka, det har varit massor med skratt, snack och skrivande på magistern. Film och långa promenader och mycket tid på tu man hand för oss. Jag är så rik, tre fina lyckliga barn vad mer kan jag begära?


Njut vidare av de vackra höstdagarna det gör vi!

3 kommentarer:

 1. Raraste Nettan! Känner igen mig....fick en behövlig paus nyss. Skulle kunna skriva mycket om just det här för jag har tänkt så mycket på det. Tankar på att sluta blogga har funnits och känslan har varit stark. Nu har jag bestämt att jag prioriterar utan dåligt samvete, bloggar lite mindre och har helt bloggfria dagar också. Livet har sina upp- och nedgångar och om det är ner, då (tror jag iallafall) att det tar energi och lust från öppna forum som social medier.

  Vad härligt ni har det och visst är hösten en underbar tid.

  Stor kram, sköt om dig!

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Njut i stora drag, fina vän! Att få vara tillsammans med familjen och känna samhörigheten i verkliga livet är ändå prio ett, inga som helst tveksamheter över det.
  Lusten att skriva är inget man tvingar fram, den finns där ibland och ibland finns inga ord bara. Att producera en massa blogginlägg för att inte tappa läsare eller för att man känner sig tvingad att uppdatera tror inte jag är något alternativ för många av oss. Det skulle bara kännas konstigt.
  Så fram för friheten att dyka upp här när vi vill och känner för det.
  För min egen del har det just nu känts väldigt skönt att kunna formulera mina virriga tankar och funderingar i just bloggen. Inte så många kommentarer (man ska ju orka läsa också!), men de som dykt upp är väldigt varma och innerliga och att ibland hitta någon likasinnad kan vara stort och välbehövligt. Lika väl som att ibland få känna att jag vill behålla allt för mig själv och inte dela med någon annan. Att jag inte hittar ord för det som pågår eller att de orden inte är till för alla att läsa. Då får de hamna i den bok jag nästan alltid har till hands för att fånga ett ögonblick, en känsla eller en tanke.

  Så fina Nettan, jag hoppas du inte slutar blogga helt, jag blev så glad när jag såg att du gjort ett inlägg! Men känn friheten att komma och gå när du vill, när du känner för det och när du har den tid du behöver. Du finns kvar i min lilla lista och det blir en fin stund när det dyker upp något hos dig, oavsett om det är ofta eller med långa mellanrum! Ibland kan en bild säga mer än tusen ord och då kan det räcka, ibland vill man skriva av sig lite både bra och mindre bra upplevelser eller ventilera något.

  Ha det fint, sköt om dig och njut i stora drag tillsammans med familjen!
  Många kramar
  Suz

  PS. Hoppas du fortfarande vill köra minibloggträff i höst, ser fram emot att få ventilera bok:)

  SvaraRadera
 3. Ibland är det bara så nyttigt att ta en paus. Då blir det roligare sedan. Så jag tycker att alla borde ta bloggpauser då och då.
  Absolut. Bloggen ska vara trevlig, inte ett måste. Det ska inte kännas som ett måste att besöka bloggar heller.
  Så ta du den tid du känner att du vill vila härfrån.
  Stora kramar!!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin