söndag 2 september 2012

Eget rum

Oj oj oj som tösen  väntat på detta, i två veckor har det mellan jobb, skola och kvällströtta barn och föräldrar ägnats tid åt att rensa, sortera, kasta och strukturera. Men idag så kände hon äntligen att nu är rummet mitt. Vi har fixat med lampor och ljus, trixat med en gammal TV från storebrors rum, fixat med möbleringen och äntligen börjar vår lilla tjej bli nöjd. Flöjten har sin givna plats på skrivbordet, ordning och reda råder.

Välkommen till Linnéas rum!


Go' Natt & Dröm Sött


Att rita och pyssla är några av hennes favoritsysselsättningar, så hon har ett bra skrivbord för detta ändamål, men även en bra läxplats. Vi ska montera upp en hylla på väggen för böcker mm och ordna en bra skrivbordsbelysning till både henne och William.



Och utanför fönstret Magnoliaträdet med vita blommor om våren...


Nästa helg ska vi fota Willes rum, men där är lite  mer att göra först, för av någon outgrundlig anledning är inte ordningen och reda lika närvarande där!?

3 kommentarer:

  1. Å, ett drömrum! Så fint. Så läckert att få TV, fin belysning, myskänsla, "mitt-rum-känsla".

    Vad ni ordnat och fixat bra Nettan!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Å så fint hon har fått det, kan tro att hon är nöjd, glad och stolt.
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Ett riktigt Linnea-rum!♥ Förstår hennes lycka. Minns tonårsdöttrarnas lycka då vi gjorde om deras rum, sorterade, rensade och köpte nytt till det där rummet som en gång var ett barnrum men som nu blev till ett tonårsrum. Ett rum som på alla sätt och vis andas dem själva. Det är viktigt att få ha en egen vrå att rå över och vilken fin vrå Linnea har fått. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin