fredag 20 november 2009

Att hinna med

Bråda tider, snabba dagar, många skiften. Livet i november rullar på och dagens datum 20 november markerar att det enbart är nio dagar kvar till 1:a advent, med massor av roliga saker att göra. Min trötthet i själen har fått förklaring av mina fina kollegor på jobbet, de som har lite mer erfarenhet av yrket än vad jag har och förhoppningsvis kan jag återgälda deras visdom någon gång. Min trötthet beror helt enkelt på massiv kunskapsinhämtning och tankeprocesser i hjärnan som gör att jag känner mig som en jag vet inte vad i tankeverksamhet, det känns som om den går i slowmotion. Just nu behöver jag listor på jobb för att inte glömma något, jag trippelkollar allt, och det var skönt att få höra igår att det är normalt när man inte längre är novis utan har lyft på huvudet, och ser mer helheter än delar. Men det är skönt att utvecklas i sin yrkesroll och bli tryggare och mer redo för den framtid som hägrar på andra sidan årskiftet.

Här hemma har det varit en tuff vecka, mycket på agendan, och helgen är fullbokad. Har idag varit iväg och uträttat massor av ärenden, skulle köpa mig en tröja men kom hem med kläder åt barnen, på något vis är det alltid så att när jag ska handla nått så hittar jag inte något men jag hittar massor till barnen.

I morgon får vi besök av fina svärföräldrarna, de följer med på LUOs ungdomskonsert i morgon eftermiddag och stannar över natten, mysigt! På söndag ska vi träffa fina vänner och bara umgås! Härligt!

Ha nu en skön helg, ni få som läser min blogg!

2 kommentarer:

 1. Nog låter det som om du har så fullt på det emotionella och det praktiska problemet så du blir trött. Hoppas du får chans att landa snart!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja visst blir man trött. Jag är ju ganska ny på det området jag jobbar nu (dialys) och jag är ofta trött i huvudet och mentalt. Att ständigt vara på helspänn och så gott man kan försöka ha koll, ger nog den effekten.

  Vad händer efter nyår? Har du fått nytt jobb? (Om du vill berätta alltså.)

  Kram, Lina

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin