söndag 3 juli 2016

Sunday Love

Att vakna upp en söndagmorgon till ett rent hus är så skönt, att vi igår städade och tvättade tills vi trodde att inget skulle bli torrt så var det en skön känsla som infann sig i morse när vi kom ner till ett rent vardagsrum.



I dag var det dags för roadtrip till Höganäs och Kullabygden med goda vänner. Vi hade bestämt oss för att äta brunch på saluhallen i Höganäs och i väntan på rätt tid gick vi runt bland alla mysiga butiker. Vackra skålar, blommor och träskor hittade jag men det fick vackert stanna kvar i butiken denna gång men jag har fotat och sparat ner i minnesbanken för framtida önskelistor!


Det fanns också ett ställe där ställe där de tog hand om ens man åt en om sådana behov uppstod, lite originellt och kul! Vi skrattade gott åt det.

På ovanvåningen i Saluhallen finns en underbart  charmig restaurang med söndagsbrunch utöver det vanliga. Väldigt trevligt och gott. Och precis som förra gången passade regnet på att ösa ner även om vi hade större tur med vädret denna gång.


Efter brunchen åkte vi vidare till Höganäs Outlet, fyndade tallrikar och barnen fyndade böcker. Sen bar det av ut till Kullens fyr, vi  var inte inne i fyren denna gång eftersom vi redan besökt den en gång och läst all fin info som ägaren satt upp. Fascinerande historia och ett besök rekommenderas. Utsikten är magisk, vild och mäktig speciellt när åskovädret rullade in.




Vi passade på att stanna till vid Bräcke Mölla och köpte nymalt mjöl, ska bli spännande att baka med det och se hur det fungerar. Häftigt att se hur en gammal vinddriven väderkvarn fungerar.






Och på vägen hem rätt in i dagens oväder, regn och åska men efter kom som vi alla vet, solen!

Kram & trevlig vecka








1 kommentar:

  1. Vilken trevlig utflykt. Dit skulle jag gärna åka och fynda. SÅ mkt snyggt!
    Det där med husband waiting area är kul, det finns här med,haha!!
    OCH vilken cool bild du tagit av ovädret. GILLAR!!
    Det är verkligen speciellt att vakna i ett nystädat hus. Älskar det.
    Kramar!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin