tisdag 12 juli 2016

Semester

Så då är det semester, långa lata dagar, vända på dygnet, jo men visst, sovmorgon, jo de två senaste dagarna har det blivit så. Har fastnat i en bra bok och läser och läser, och somnar sent, vilket leder till att jag vaknar något senare. Vaknar man något senare kan man få se sådana här scener utspela sig i badrummet när de två gula vill dricka samtidigt. 



Sommarens tisdagsmotion har också dragit i gång, parkorientering i Malmö OK's regi, en kul aktivitet för hela familjen varje tisdagskväll, här är det sonen in action och fotot är tagen av en fotograf som publicerade bilden på Malmö OK's  hemsida. Tyckte att bilden var så fin att jag ville dela den med er. Orientering är en oerhört härlig sport som i bland har oförtjänt dåligt rykte och många minns med fasa skolans organiserade orientering som något plågsamt men det är kul, intensivt och utmanande.


Besök hos svärföräldrarna i söndags, fuktigt och kvavt ute mycket regn och åska de senaste veckorna och i snitt så har det regnat/åskat nästan var dag sedan sommaren började.


Dottern kom hem från Öland i fredags, och hade haft en härlig vecka tillsammans med sin bästis. Vi njuter av att få ha henne hemma igen och snart är det även semesterdags för mannen som går på semester på fredag, skönt ska det bli att få vara lediga tillsammans.




1 kommentar:

  1. SÅ härligt det låter. Vända på dygnet. Läsa sent. Sova UT!!
    Perfekt.
    Så ska det vara på semestern.
    Älskar bilden med de två gula. SÅ fin!!
    Kram

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin