torsdag 7 januari 2016

Veckans bästa

Att ha jullovsledigt är underbart skönt även om det innebär inhopp på jobb under en dag denna vecka. Att kunna umgås med vänner och familj är skönt och att få ladda batterierna ordentligt med sköna sovmorgnar, härliga promenader och goda middagar.   




Vi tog en promenad i Pildammsparken i Malmö, massor med fåglar och mycket folk som njöt av det bitande kalla vädret. Större delen av Sverige fick ju snö kring nyår, men vi fick vänta några dagar till. Men nu ligger den här, snön. Härligt krispigt vitt, och det blir så mycket ljusare.


Det har även varit lata dagar med bra böcker, Har verkligen varit inne i ett lässtim och läst massor av böcker, dels blev det en del när vi var sjuka och det är härligt att krypa ner under filten och drömma sig bort i en bra bok. Det har också blivit en hel del med film.

Myst har också dessa två gjort, även om de kan fara rundor så att saker och ting yr här hemma, så finns det stunder då de bara njuter och kopplar av. Härligt!




Nu väntar en arbetsdag runt hörnet och sen är det ledigt fre-sön innan vardagen och de sk oxveckorna drar igång igen. Men det går så snabbt och jag som älskar vinter hoppas att vintern får vara här ett tag nu!

Ha en skön helg mina vänner!

1 kommentar:

  1. Härligt att höra att ni njuter av de sista sköna jullovsdagarna och myser tillsammans. Vi gör detsamma här. Kramar ur det allra sista av långledigt innan vardagen sätter in på måndag igen. Vi har haft det ljuvligt och kanske just därför känns det helt ok att vardagen återvänder igen snart. Vi är redo. :)
    Njut av helgen och den vackra snön som har lagt sig som ett vackert täcke över det skånska landskapet (dottern firade med att göra snöänglar här hemma). Krama om varandra och ha det riktigt gott i helgen.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin