fredag 13 september 2013

Sårbarhet
Ibland men bara ibland gör sig en ofrivillig gäst påmind, och som det är just nu har jag varken tid eller ork och ta itu med det så jag biter ihop och tar en paus. Önskar så att livet kunde sättas i samma läge ibland och att en del saker inte gjorde så förbaskat ont men det gör det! Så i väntan på balans och harmoni får det bli så här. Bloggen får vila tills jag känner att det är läge att skriva igen och tills dess mina känslor har landat för allt som jag vill skriva just nu kan jag inte skriva, och det bör jag inte heller.

Kramar till er

9 kommentarer:

 1. hos mig har min självkänsla fått sig en törn idag, och så sen kommer jag av en händelse till din blogg och läser ditt inlägg, plötsligt tänker jag : jag är inte ensam där ute.
  Men det är ändå inte alls kul, att känna som jag gör dig, blivit sårad eller ej förstådd av ngn som borde älska mig.. Men gör det tyvärr inte..
  kram till dig från mig..

  SvaraRadera
 2. Vi är sårbara, vi människor. När det blir obalans, då måste man få stanna upp. Ta hand som sig själv, komma igång igen i sin egen takt.

  Tänker på dig och hoppas saker och ting känns bättre snart.

  Stor varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Vill skicka en stor och bamsig styrkekram till dig vännen!

  Livet i verkligheten, rakt upp och ner - inte alltid som man önskar att det ska vara. Men vi måste ändå ta oss igenom och då är det en ren nödvändighet att behöva prioritera. Du tar den tid du behöver och vi vill vara här och stötta. Väntar tills du är redo igen. Hoppas, för din skull, att det är snart och att det trista försvinner snabbt.

  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 4. Kära vän,

  Ibland gör livet så ont. Tar så mycket kraft och gör oss sårbara. Då behöver vi ta ett steg tillbaka. Läka och finna kraft. Vi finns här. Det vet du. När du vill och har lust. Det viktigaste är att du tar hand om dig och de dina och hittar tillbaka till din balans i livet vännen. Och jag vet att du är omgiven av så mycket kärlek och värme. Människor som vill dig väl och som hjälper dig att finna din balans.

  Tänker på dig vännen.♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Ibland är livet extra tufft. Styrkekram från Ystad.

  SvaraRadera
 6. Vill titta in här och säga hej, önska trevlig helg och tacka för fina ord hos mig Nettan <3

  Hoppad du känner dig lite bättre. Tänker på dig!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Skickar dig en stor kram.
  Önskar så att det ska kännas bättre för dig snarast.
  Stor styrkekram!!

  SvaraRadera
 8. Kram på dig fina Nettan. Tänker på dig och hoppas du njuter av fina höstdagar.♥

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  Ps. Jag har börjat läsa boken. :)

  SvaraRadera
 9. Här är en till som vill säga hej och att jag tänker på dig! Hoppas du mår bättre nu.

  Om du inte läst ditt mail från mig, så vill jag bara säga att jag älskade boken! Ser fram emot vår höstträff och att få prata om den:)

  Kramar
  Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin