torsdag 5 september 2013

In love...




... efter en fantastisk sommar så kan jag inte säga något annat än att jag är kär i  de tidiga tecknen på höst, den klara rena luften, de varma brittsommardagarna och skymningarna som är så andlöst vackra. Jag älskar verkligen hösten och uppskattar den, även om september i bland kan kännas så trist som en lång transportsträcka in mot den riktiga hösten. Men i år har början på årstidsväxlingen gått bra för det är en mild växling ingen abrupt historia som det kan vara i bland. Men visst den första höststormen har ännu inte visat sig, kanske kommer det en sådan eller kanske inte.

Att låta hösten komma och ta över nu gör absolut ingenting, det finns så mycket annat vi kan göra, långa promenader i en skog som skiftar i vackra färger, umgås med vänner över en god gryta eller värmande soppa. Läsa en bra bok nedkrupen under favoritfilten och med en gosig katt i knät. Eller se den där filmen som inte hanns med på bion i somras. Så med andra ord har  jag det rätt så skönt just här och nu!

Vill du vinna en bok? Den vita drottningen av Philippa Gregory kan du göra det genom att kommentera på följande inlägg:  Välkommen september innan den 20/9

2 kommentarer:

  1. vilken härlig bild! Håller helt med dej om höstens intåg. Gillar årstidsväxlingarna, var sak har sin tid på nåt sätt.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. En helt underbar bild Nettan! Naturens under i all sin enkelhet och storslagenhet.

    Sommaren 2013 har sannerligen varit helt magisk. En att minnas länge, länge. Och jag tar tacksamt emot denna indiansommar som la sitt täcke över Skåne denna helg. En sista sommarvind innan hösten tar vid. Den vackra och oberäkneliga hösten som väntar runt hörnet med sina starka färger, soliga dagar och rytande stormar. Att krypa in i höstens varma famn och mysa tillsammans inomhus på kvällarna. Jag tror att det blir en fin höst.

    Ta hand om dig kära vän och ha en riktigt fin helg tillsammans med de dina!♥

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin