söndag 19 september 2010

Söndag = Sovmorgon

Det var ett tag sedan sist som vi verkligen unnade oss en gemensam sovmorgon hela familjen men i dag blev det en sådan morgon och det var ljuvligt skönt! Vi har hunnit med avkopplande frukost, lite tvättstugepyssel, tågbiljettsfixande, (pappa/morfar kommer på besök i oktober och barnen påbörjade nedräkningen direkt), nu väntar lite mer husliga göromål och sen är det dags att göra repris på detta favoritrecept:



Veckan i backspegeln har varit intensiv, så som den gärna blir när jag jobbar natt. I fredags hade vi hela djembe/marimbagänget på besök med undantag från några få. Mat, skratt och vin blev det samt massor med bilder från Sydafrika.

I går var vi till våra fina vänner, namngivning och 40-årsfest var det dags för och vi är så tacksamma över att få dela så mycket med så många fina människor. Väl hemma blev det TV-soffan som vi inte kom ur på hela kvällen.

Och idag går det som sagt lite på halvfart, givetvis ska vi gå och rösta, planera nästa vecka som är rätt så intensiv med både nattskift, och helgjobb.

2 kommentarer:

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin