söndag 5 september 2010

Så gick det ytterligare en vecka

Och nu är vi snart inne i vecka 36. Tyckte nyss det var vinter och kallt och vi skrev den 1 januari 2010. Nu är det september och sommaren är slut, ligger bakom oss med massor av fina minnen.

Denna tidiga höstdag har vi tillbringat med höststädning, den vanliga veckostädningen fungerar fint med hjälp av mina listor och förutsatt att denna kvinna inte jobbar i princip rak vecka, vilket jag har bakom mig denna vecka. Vi har rensat bort spindelväv på hög höjd, torkat där vi trodde att vi torkade i våras. Som vanligt har också tvättmaskinen och torktumlaren snurrat, och det luktar så fräscht och gott om nytorkad tvätt.

Ute klipper vi buskar, rensar det sista ogräset innan hösten lägger sitt täcke med löv, kastanjer och valnötter över gården. Vi får nog klippa häcken en sista gång också!

I dag har det varit invigning av den försköning som gjorts i Staffanstorps kommun och det var tipspromenad, socker vadd och gratis karusell för barnen vid det gamla sockerbruket. Jag fick dock stanna lite längre vid kyrkan i byn eftersom en gammal dam ramlade och skadade huvudet när vi gick förbi. Men det kändes bra att vara en bra medmänniska.


1 kommentar:

  1. Hösten kan absolut vara supermysig, bara vi slipper massor med regn och blåst. Det är inte fel att krypa in och tända ljus!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin