tisdag 4 april 2017

Serietps...

... påsklov runt hörnet och barnen har laddat upp med serier att titta på. Så jag tänkte tipsa om vilka serier som går hem här hemma och kanske kan jag få några tips från er som läser här. När det gäller tv så har vi numera sagt upp alla TV-abonnemang och använder oss uteslutande av streamingtjänster där man själv kan välja och vraka och titta när man vill.


* HBONordic, en suverän tjänst som sänder tex Game of trones, Big little lies, Vikings med flera. Den serie som jag fastnade för här är Big Little Lies med Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern och Alexander Skarsgård, mycket välspelat och regisserat drama som är mycket bra och sevärt!

*På Netflix hänger barnen mycket och hos dottern så går Gossip Girl, Riverside och Pretty Little Liars hem. Sonen kollar allt som har med Marvel eller djur och natur att göra och då har Netflix en bra uppsjö där. För min del blir det oftast Homeland som jag håller på att titta ikapp på. Ibland finns det lite för mycket att välja på och då gäller det att sålla ordentligt.

* Cmore, en tjänst vi inte använder så ofta men som följer tex TV4-plays serier utan reklam, och där handlar det om svenska deckare och danska Badhotellet, Gåsmamman samt Saknad och Rebecka Martinsson. Bra serier att kolla när regnet står som spön i backen eller en kall vårkväll.

*Viaplay, en streamingtjänst utan dess like, serier, film, sport, ofta väldigt snabba på att släppa filmer och har också många många bra serier som Outlander, Blindspot, Underground, många av de amerikanska serierna som man inte hinner med på tv fungerar suveränt att streama och kolla på när jag/vi har tid.

*SVT-play, räddaren i nöden, bra serier här är: Innan vi dör, Frikänd, men även Planet Earth, och alla knasiga och intressanta dokumentärer tex vetenskapens värld, korrespondenterna och dokument utifrån.

Nå vilka streamingtjänster använder du och har du någon bra serie som du vill tipsa om tas det tacksamt emot!

1 kommentar:

 1. KUL med tips!!
  Jag är helt och hållet fast i serien Shameless, som finns på Netflix, är helt galen i den! Vi är helt besatta, haha!
  Handlar om en svårt alkoholiserad far och hans sex barn i ett riktigt nedgånget område i Chicago. En dramedy. William H Macy spelar pappan. Helt otroligt underhållande, och samtidigt så jobbigt på ett sätt.
  Cmore har jag också, tittar på program fr ffa fyran där-
  HBO gillar jag också, tack för tips om Big little lies.
  Ha en fin helg.
  kramar!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin