onsdag 10 augusti 2016

Back on track


Så då är vi inne i augusti, minnena från semestern ligger alldeles nära i sinnet och de kan i varje fall jag leva på ett tag här och nu. Att börja jobba igen är kul då det är nya utmaningar och ingen dag är den andra lik. Men visst ska vi krama musten ur de där sista skimrande sommardagarna och kvällarna även om det mörknar allt tidigare nu.


Under första veckan i augusti och sista veckan på semestern tog vi en dagsutflykt till Skånes östra hörn, vi var nere i en kalkstensgruva (Tykarpsgrottan - ni vet där Ronja Rövardotter delvis spelades in ex Skallepers ölkällare, där Ronja avlusar Birk under en kall vinter). Efter det hade vi tänkt vandra ute på Hanö men då regnet drog in så valde vi att köra en runda över Ivön och lite andra småvägar hem istället. Hanö får helt enkelt vänta på bättre väder.


De senaste dagarna har vädret verkligen vänt, det har gått från högsommar till kyligare väder. blåst ordentligt dessutom och med tanke på att vädret varit fint större delen av sommaren så känns det ändå ok, jag är redo för en vacker och härlig höst oavsett om den kommer tidigt eller sent.


Ha nu en riktigt skön onsdag!

2 kommentarer:

  1. Ja, visst har ni haft en väldigt fin sommar iår?
    Det är ju härligt. Men nu verkar det som om det skiftat i vädret. Tror dock att det kan bli många fina dagar än i augusti.
    Vad kul att du ser fram emot att börja jobba igen. Guld ju!
    Krama den sista musten ur sommaren nu. Gör det!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja, vilken fantastiskt fin sommar vi har haft och då känns det gott att ta sig an vardagen igen. Här har det verkligen varit höstväder de senaste dagarna. En liten förvarning om det som komma skall och för första gången på månader frös vi inomhus och fick vrida på värmen i elementen. Härligt att du är tillbaka på jobbet med en skön känsla vännen. Det betyder så mycket.♥

    Ha en fin helg och krama om familjen.♥

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin