söndag 26 juni 2011

S som i sommar, söndag, sol, sill och det skrivna ordet



Inte för att jag äter sill, eller för att solen skiner (men det har den gjort en stund i varje fall), sommar ja de påstår att det är det, men jag vet inte det jag? Söndag, definitivt, söndag idag, vi har slöat lite, klippt häck (mannen) och skrapat bort lite ogräs. Läst några sidor och funderat desto mer. Det skrivna ordet fascinerar, gamla dagböcker kom jag över härom dagen, de har legat undanplockade och packades upp av en slump, fascinerande att jag skrivit dagbok av och till genom större delen av mitt liv, alla dagar är inte dokumenterade men helheterna är det. Så kul att läsa vad jag skrev i min första dagbok som jag fick när jag var åtta år. Jämfört med den som jag skrev som tonåring eller den jag skriver i idag, vilket är min 9:onde dagbok. Eller när jag fick mitt första barn och sen när jag fick tvillingarna, känslosamma ögonblick, närvaro, frånvaro. Fascinerande är det att läsa och tänk vilken ventil det varit genom åren.


Barnen har haft en skön dag, en lat söndag även där som började med kalas, sen när de kom hem mer kompislek och nu avslutar vi med god middag tillsammans med en vän och hennes son. Mysigt och otroligt casual.
Trevlig söndagskväll!


(Dagens bilder från weheartit.com)

2 kommentarer:

  1. Det låter som en alldeles perfekt söndag Nettan. En dag att bara vara och ta det lugnt. :)

    Visst är det roligt att läsa sina gamla dagböcker. Speciellt från då man var barn. Man minns den man var då, drömmar och förhoppningar. Man minns, ler och ibland rodnar man. Härliga minnen! :)

    Jag hoppas att ni får en fortsatt fin söndag vännen!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack Lotta för dina fina ord, ja dagböcker är verkligen underbara minnen.

    Kram

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin