torsdag 16 december 2010

Snöstorm och Vivaldis vinter

Åtta dagar före julafton och det är snöstorm utanför fönstret så med andra ord finns det hopp om en vit jul detta året! Denna vecka har varit seg, VAB hela veckan lång eftersom dottern fick med sig halsfluss hem från skolan och är ordentligt sjuk denna gång. Det började i söndags kväll och fullkomligt exploderade under natten till måndagen, men som tur är finns penicillin som förhoppningsvis borde visa effekt idag, eftersom det går trögt både med mat och dryck och att febern inte släpper sitt tag om henne. Men till jul ska hon i varje fall vara frisk igen!

I går firade vi store sonen som fyllde 17 år, tänk att det är 17 år sedan han var alldeles nyfödd och jag kan fortfarande känna den där speciella doften fast han nu är nästan vuxen! Vi avslutade hans kväll med att titta på Inception, en film med många nivåer och intressant slut. Rekommenderas!

Idag spelar han på Operaverkstaden tillsammans med stråkkvartett från skolan i Vivaldis Vinter (i den bloggen finns fina bilder från genrepet) och artikel i dagens Skånskan.


Ute rasar som sagt en av de vinterstormar som fullkomligt lamslår landet detta år, det är varningar för allmänheten och jag upplever att kan man så bör man nog hålla sig hemma dagar som denna. I dag tänker jag lite extra på mina familjemedlemmar som är ute i detta kaos, mannen tentar i Hässleholm och har imorgon en viktig uppgift där, sonen är som sagt i Malmö både idag och imorgon där han spelar och ska sedan ta sig till skolan i Lund. Sen är det den andre sonen som ska med skolbussen hem från skolan, minst problem där dock eftersom bussen lämnar honom utenför dörren. Tycker inte om snökaos när jag har mina kära ute på vägarna. Sen är det ju som alltid i Skåne, det snöar inte uppifrån och ner utan det snöar från sidan och blåser!
Tur att vi har det gott och varmt inom hus, kan tända ljus och bara vara!


Snökaos ute och årets adventsljusstake inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin